Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vilo, neblázni: Z hlavy ti idú hadičky a ty moderuješ?

Vilo Rozboril nakrúca reláciu Modré z neba. Ako vidno, je napojený na prístroje, ktoré monitorujú činnosť mozgu. Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril nakrúca reláciu Modré z neba. Ako vidno, je napojený na prístroje, ktoré monitorujú činnosť mozgu.

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Vilo Rozboril (44) je od piatku hospitalizovaný v bratislavskej nemocnici. Príčinou je kolaps – odpadol počas nakrúcania Modrého z neba. Lekári zisťujú konkrétny dôvod zlyhania organizmu, neustále mu sledujú mozog. Napriek tomu, že je tvár Markízy pod drobnohľadom odborníkov, z nemocničného lôžka moderuje svoju reláciu o splnených snoch.

Vysoké pracovné tempo sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísalo pod to, že Vilo Rozboril leží už skoro týždeň v nemocnici na Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Minulý piatok ho tam doviezla záchranka. Skolaboval totiž v teréne počas výroby Modrého z neba. Nakrúcanie teda museli prerušiť.

Za múrmi zdravotníckeho zariadenia je moderátor pod neustálym dohľadom lekárov. Tí mu každý deň robia množstvo testov. „O chvíľu ho napoja na 24-hodinový elektroencefalograf a budú zisťovať funkcie mozgu,“ mohli si predvčerom prečítať Rozborilovi priaznivci na jeho profile na sociálnej sieti. S Vilom sa topky.sk snažili niekoľkokrát skontaktovať, na naše esemesky však nereaguje.

Ako sa nám podarilo zistiť, v pondelok v nemocnici opäť odpadol. Včera sa však už cítil lepšie. A hoci by mal primárne odpočívať a oddýchnuť si od pracovného stresu, rozhodol sa pre opak. Spolu s tvorcami Modrého z neba sa dohodli, že urobí niekoľko moderátorských vstupov do relácie z nemocničného lôžka. Zábery sa na obrazovke Markízy objavia v novembri. Rozboril evidentne razí teóriu, že nakrúcanie ďalších častí nesmie byť ohrozené. Či sa s týmto názorom zhodujú aj lekári, je otázne. Ak chcete vedieť, o čom bude dnešný diel Vilovho programu, kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu