Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Odvážna Heribanová: Čudo na hlave, luxus na tele, vyšmatlané tenisky!

Tamara Heribanová v netradičnom outfite. Zobraziť galériu (10)
Tamara Heribanová v netradičnom outfite.

BRATISLAVA – Opäť vytŕčala z davu! Tamara Heribanová (26) patrí k ženám, ktoré v móde nemajú žiadne zábrany. Extravagantnými outfitmi sa jej darí šokovať ľudí takmer na každom kroku. Inak tomu nebolo ani počas utorkovej akcie venovanej nežnému pohlaviu. Mladá spisovateľka bola vďaka svojej módnej kreácii neprehliadnuteľná!

Módny štýl a imidž Tamary Heribanovej si ľudia buď zamilujú alebo pri pohľade na ňu nechápavo krútia hlavou. Tmavovláska si totiž na seba rada oblieka veci, ktoré by iní nedokázali skombinovať za žiadnych okolností. Cudzie jej nie sú ani bláznivé účesy a výrazné líčenie.

V utorok sa v istej bratislavskej reštaurácii konalo podujatie venované najmä ženám. Moderátorkou posedenia bola Alena Heribanová a tak si jej dcéra nedala ujsť príležitosť stretnúť sa so svojimi známymi.

Tamara si pri tej príležitosti svoj outfit vyberala dôkladne. Na sebe mala totiž kúsok z dielne módnej značky Versace, ktorá vytvorila limitovanú edíciu pre istý reťazec obchodov. Išlo o kožené šaty a kabát, ktoré v sebe vďaka vybíjanej aplikácii spájajú drsnosť a eleganciu. Kým by si však väčšina žien k takýmto šatám obula topánky, Heribanová to celé zaklincovala športovými teniskami. V rukách popritom celý čas zvierala listovú kabelku zlatej farby.

Nebola by to však Heribanová, keby neprekvapila tiež vizážou. Okrem výrazného líčenia bil do očí aj jej netradičný účes. Tamara mala z vlasov vytvorenú vlnu, ktorá umocňovala drsný rockerský štýl. Chcete vedieť, čo v ten večer vytiahla zo šatníka jej mama Alena? Pozrite si fotografie v GALÉRII.

Ako sa na toto podujatie obliekla nielen Tamara Heribanová, ale aj Alena Heribanová, Zdenka Predná a Marína Kraľovičová nájdete TU

Galéria: Vianočné posedenie známych žien

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu