Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podraz od Markízy aj Kvety, farmárka Cabanová zúri!

Lenku Cabanovú (vľavo) medzi ostatnými farmármi neuvidíme. Nahradila ju moderátorka Kveta Horváthová (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Lenku Cabanovú (vľavo) medzi ostatnými farmármi neuvidíme. Nahradila ju moderátorka Kveta Horváthová (vpravo).

BRATISLAVA – Toto teda nečakala! Hoci šou Farma ešte nemá svojho víťaza, jednotliví súťažiaci sa už stihli zapojiť do ďalšieho markizáckeho projektu. V týchto dňoch sa totiž nakrúcajú diely relácie Bez servítky, v hlavnej úlohe práve s farmármi. Hoci mala „Angličanka“ Lenka Cabanová (36) pôvodne v programe účinkovať, nakoniec dostala stop. Markíza ju vraj bez jej vedomia vyšachovala z hry a uprednostnila moderátorku Kvetu Horváthovú (34)!

Odstrčená! Lenka Cabanová ešte pred pár dňami žila v tom, že sa s ostatnými súťažiacimi z markizáckej šou Farma čoskoro opäť stretne. Tak ako ostatní deviati finalisti, aj ona mala účinkovať v relácii Bez servítky. Keďže žije v Londýne, zarezervovala si miesto vhodné na varenie, vyberala recepty, ale... Všetky prípravy boli zbytočné!

Smutnú správu sa dozvedela náhodou - počas víkendového Dňa otvorených dverí v Markíze, kde divákov prekvapila vizážou, akú sme u nej na farme nevideli. Ohromená, avšak nepríjemne, tam zostala aj ona sama.  „Kveta spomínala, že bude robiť Bez servítky, tak som si myslela, že asi v rámci moderátorov,“ poznamenala Cabanová.

Dvojnásobná mamička až neskôr zistila, že práve Horváthová ju medzi farmármi vlastne nahradila. „Náhodou som volala dramaturgovi a on mi povedal, že ma za Kvetu vymenili. Neviem vôbec dôvod, nikto mi to nevysvetlil,“ povedala nám k tomu Lenka. Za všetkým sú s najväčšou pravdepodobnosťou peniaze. Cabanová si podľa našich informácií vypýtala väčší honorár, a tak televízia radšej uprednostnila moderátorku.

„Požiadavky pani Cabanovej boli pre produkciu i dramaturgiu neakceptovateľné. Keďže neprišlo ku vzájomnej dohode, produkcia sa rozhodla odstúpiť od zámeru obsadiť ju. Až následne sme oslovili do projektu moderátorku Kvetu Horvathovú. Pani Cabanová bola o zmene informovaná aj písomne,“ reagovala Wanda Hrycová zo spoločnosti MediaPro Entertainment, ktorá reláciu pre Markízu vyrába.

Fakt, že bola Kveta Horváthová oslovená do projektu až dodatočne, nám potvrdila aj ona sama. „Ponuku účinkovať v relácii som prijala, pretože bolo ohrozené účinkovanie ďalších štyroch farmárov v programe Bez servítky. Do projektu som išla napriek tomu, že som si musela zmeniť naplánovaný program. Teším sa, že strávim príjemný týždeň s farmármi,“ povedala topkám plavovláska.

Napriek spomínaným okolnostiam však farmárka Lenka priznáva, že ju to celé mrzí. „Bolo nám to ľúto. Aj ostatným farmárom, keď sa to dozvedeli. Tešili sme sa na seba,“ povedala smutne Cabanová. Od ľudí z jej okolia sme sa dozvedeli, že nečakaný podraz znáša ťažko. Snaží sa to však brať s nadhľadom. „Môj život na tom nestojí. Mám svoj program – navštívila som rodinu aj priateľov,“ povedala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu