Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Drobová ako sme ju ešte nevideli: Zo šéfky televízie upratovačka!

Šéfka televízie Gabriela Drobová ako upratovačka (vľavo). Zobraziť galériu (6)
Šéfka televízie Gabriela Drobová ako upratovačka (vľavo).

BRATISLAVA – Roboty sa neštíti! Šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová (36) sa pred pár dňami opäť promenádovala po červenom koberci. Tentokrát však nešlo o žiadnu spoločenskú akciu. V ruke totiž nemala pohárik so šampanským, ale trubicu vysávača. Žeby zmenila povolanie?

V takejto situácii sme Gabiku Drobovú ešte nevideli. Hoci stála na červenom koberci, nepremávala sa po ňom tak, ako u nej býva zvykom. Iba ho totiž vysávala. Príčina bola jednoduchá - bol veľmi špinavý. A o pár minút sa na ňom mali nakrúcať upútavky do Fashion TV. 

Ako vidno na našom zábere, šéfka televízie však ani pri bežnom upratovaní nezabudla na imidž. Vsadila na športovú eleganciu. Obliekla si modré obtiahnuté rifle, béžové tričko a sveter v tom istom tóne. Nechýbali ani doplnky, ktoré zladila s outfitom. 

No ak by ste si mysleli, že blondínka chcela ušetriť peniaze za upratovačku, mýlili by ste sa. Dôvod je oveľa jednoduchší. „Ja skrátka veľmi rada vysávam. Už ako malá som milovala túto činnosť. Dokonca som vysávala každé ráno pred odchodom do školy," vysvetlila nám so smiechom Drobová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu