Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Playmate roka 2010 Gálová: Dala sa napichať!

Playmate roka 2010 Stanislava Gálová sa nechala vylepšiť. Zobraziť galériu (9)
Playmate roka 2010 Stanislava Gálová sa nechala vylepšiť.

BRATISLAVA – Vylepšená! Najsexi playmate roka 2010 Stanislava Gálová (27) sa môže pochváliť závideniahodnými krivkami. Treba však podotknúť, že nedbá iba o svoju figúru, ale aj o tváričku. Práve preto nedávno zavítala na estetickú kliniku, kde sa zverila do rúk odborníkov.

Odstránila nedostatky! Stanislava Gálová len pred pár dňami podstúpila skrášľovací zákrok.  Hoci vrásky na jej tvári nie sú príliš výrazné, tmavovláska predsa len zatúžila po zmene. Do čela a okolia očí si nechala napichať botulotoxín.

„Chcela som vyskúšať, aký to bude mať efekt. Mala som pocit, že to už potrebujem,“ ozrejmila nám playmate dôvod svojho rozhodnutia. Spomínaná kozmetická látka sa používa nielen na vyplnenie vzniknutých vrások, ale má zamedziť aj ich tvorbu.

Ako nám Stanislava prezradila, pred zákrokom mala menšie obavy. „Keďže mám strach z ihiel, bála som sa. No bolo to takmer bezbolestné. Celé to trvalo len pár minút. S výsledkom som veľmi spokojná, cítim sa naozaj dobre,“ pochvaľovala si vylepšenie Gálová, ktorá už v minulosti podstúpila plastickú operáciu poprsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu