Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Najsexi playmate roka 2010 Gálová: Vnady vyvaľovala na nafukovačke!

Stanislava Gálová sa môže pochváliť zvodnými krivkami. Zobraziť galériu (5)
Stanislava Gálová sa môže pochváliť zvodnými krivkami.

CHORVÁTSKO – Toto telo rozpáli každého! Najkrajšia playmate roku 2010 Stanislava Gálová (27) sa len pred pár dňami vrátila z dovolenky, ktorú strávila v Chorvátsku. Ako vidno na fotkách, relax a príjemné počasie si naplno užila. Počas pobytu si dokonale opálila svoje krivky. Horúce slniečko si totiž vychutnávala odetá iba v miniatúrnych bikinách!

Oddýchnutá! Stanislava Gálová sa nedávno vrátila z desaťdňového pobytu v Chorvátsku. Ako nám najúspešnejšia playmate uplynulého roka prezradila, túto dovolenkovú destináciu navštevuje pravidelne každý rok. Z jej slov je zrejmé, že aj tentokrát stál pobyt na už osvedčenom mieste zato.

„Vyšlo nám počasie, bolo teplo, takže super,“ neskrývala svoje nadšenie tmavovláska, keď sme ju oslovili. Spoločnosť jej robil 5-ročný syn Franco, ktorého otcom je nitriansky podnikateľ Gabriel Heringh.

Keďže sa mladá mamička môže pochváliť dokonalou figúrou, zaujímalo nás, či si ju ostatní dovolenkári obzerali. „Neboli sme na pláži. Kúpali sme sa v súkromí, je to oveľa viac pohodlnejšie. Nielen pre mňa, ale hlavne pre syna,“ poznamenala Stanislava, pre ktorú sa leto ešte len začína.

Ako sme sa totiž dozvedeli, Gálová si už čoskoro bude užívať aj v iných dovolenkových destináciách. „Ak sa to podarí, pôjdeme na Santorini, v auguste ma čaká Ibiza s kamarátkami, neskôr Miami a zakončíme to v októbri – ideme na Maledivy,“ uzavrela playmate. Viac fotografií z jej dovolenky v Chorvátsku nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu