Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svarinská prekvapuje: Nahá vo filme!

Kristína Svarinská si zahrala aj milostné scény. Zobraziť galériu (17)
Kristína Svarinská si zahrala aj milostné scény.

BRATISLAVA - Zahodila hanblivosť! Kristína Svarinská (21) bude mať v októbri pikantnú premiéru. Topky.sk zistili, že v novom filme Jakuba Kronera (24) si mladá herečka zahrala aj odhalené scény... A nevystrihli ich!

Zábrany museli padnúť! Kristína Svarinská nedávno nakrúcala film Lóve, ktorý režíroval Jakub Kroner. Okrem iného v milostnej dráme diváci uvidia aj herečkino telo. „Bola tam aj scéna, v ktorej jej vidno prsia,” tvrdí náš zdroj.

Topky.sk si informáciu, samozrejme, overovali. A na infolinke, ktorá je pre film zriadená, nám ju aj potvrdili. „Tieto zábery budú vo filme použité. Médiám ich ale nebudeme poskytovať, nechceme sa propagovať touto cestou,” povedala nám slečna z produkčného týmu.

Na pikantné obrázky si teda všetci herečkini obdivovatelia musia počkať do jesene a kúpiť si lístok do kina. A čo na svoje prvé odhalené scény hovorí samotná Kristína? „Bolo to veľmi decentné a profesionálne. Nemala som absolútne žiaden dôvod cítiť sa nekomfortne,” povedala nám.

Vo filme Svarinská stvárňuje slušné dievča - vysokoškoláčku Veroniku, ktorá pochádza z detského domova a nepozná svojich rodičov. Zamiluje sa do Maťa, ktorý sa živí kradnutím áut pre majiteľa jedného autoservisu. Ako ich láska dopadne, uvidíte v októbri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu