Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvodná Rolins: Kožený korzet a minisukňa!

Dara Rolins je v najnovšom klipe opäť riadne sexi. Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins je v najnovšom klipe opäť riadne sexi.

BRATISLAVA – Dostane snáď každého! V priebehu uplynulého týždňa nakrútili Dara Rolins (38) a Tomi Popovič (31) klip k ich spoločnej piesni. Ako vidno, speváčka na svojom sexepíle stále nič nestratila. V záberoch sa totiž objaví nahodená v outfitoch, ktoré zvýrazňujú krivky jej dokonalého tela.

Zvýraznila svoje prednosti! Speváčka Dara Rolins už viackrát dokázala, že má vycibrený vkus na módu. Luxusnými kúskami vie ulahodiť oku nejedného fajnšmekra. Inak tomu nebolo ani počas nedávneho nakrúcania videoklipu k piesni Nebo, peklo, raj.

Blondínka pri tej príležitosti vystriedala viacero outfitov. Najskôr sa predviedla v krátkom koženom korzete, ktorý jej odhaľoval vypracované bruško. Hlboký výstrih sa zase postaral o to, že ani jej bujné prsia sa nedali prehliadnuť. Počas nakrúcania iných scén sa Dara obliekla do krátkej filtrovanej minisukne, ktorá jej odhaľovala stehná. Nuž, na svoje si prídu nielen milovníci módy!

Galéria: Dara Rolins a Tomi Popovič nakrútili spoločný videoklip.

Ako nám Dara prezradila nakrúcanie videoklipu bolo napínavé kvôli počasiu. „Väčšia časť sa totiž mala točiť vonku na streche hotela a slniečko sme potrebovali aj do záberov, kde stojím pri okne a spievam. Ale chlapci zo štábu sú kúzelnici - slnko najskôr vyrobili a podvečer sa nedalo zahanbiť a na chvúľu nám zasvietilo samo. Fúkal strašne silný vietor, ale aspoň sme nepotrebovali ventilátor do vlasov," prilížila nám atmosféru speváčka.   

Keďže Rolins na spomínanom songu spolupracovala s Tomim Popovičom, zaujímalo nás, ako si títo dvaja interpreti rozumeli. „Musím priznať, že je zatiaľ nezmyselné hovoriť, že sme veľkí kamoši, jednoducho sa poznáme. Ale skôr tak cez hudbu, v nej je veľa odkazov a stôp. Tomi mi veľmi sedí a myslím si, že je dosť podobný môjmu naturelu. Je super,“ poznamenala speváčka na Popovičovu adresu. Spoluprácu s ním si pochvaľovala aj vďaka jeho multifunkčnosti.

Slovami chvály nešetril ani Tomi. Ten bol Darou doslova očarený. „Som fascinovaný tým, že je profesionálna, nie je arogantná, ako väčšina slovenských a českých celebrít. Veľmi sa teším, že nie je žiadna fiflena, že je to jednoducho normálny človek,“ povedal Popovič.

Videoklip sa nakrúcal v luxusnom bratislavskom hoteli. Ako nám Tomi prezradil, chceli, aby vyzeral draho a pekne, aby si ho ľudia užili. Rolins spieva o sklamaní z lásky a Popovič stvárňuje jej záchrancu a ochrancu.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Tomim Popovičom.

Tomi_2

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Darou Rolins.

Dara_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu