Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Parišková tesne pred pôrodom: Tohto sa doteraz bála!

Aneta Parišková vybrala kočík pre svoje druhé dieťa. Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková vybrala kočík pre svoje druhé dieťa.

BRATISLAVA - Konečne ho má! Aneta Parišková (38) je už v deviatom mesiaci tehotenstva a pôrod môže prísť v hociktorom okamihu. Doteraz však jej očakávaný synček ešte nemal kompletnú výbavičku. Iba túto nedeľu sme totiž moderátorku pristihli, ako pre neho zháňa kočík. Prečo si to nechala na poslednú chvíľu?!

Neprehliadnuteľná! Moderátorka Aneta Parišková má už poriadne veľké bruško. Veď svojho druhého syna by mala porodiť začiatkom augusta, v podstate však môže dieťatko prísť na svet každú chvíľu.

Prekvapivo však až túto nedeľu sme blondínku pristihli, ako vyberá kočík pre svoju očakávanú ratolesť. „Áno, som tesne pred pôrodom a kupujem ho na poslednú chvíľu. To kvôli poverčivosti. Pre bábätko som nenakupovala príliš včas, aby som niečo nezakríkla,” prezradila nám Parišková.

Zaujímavé je, že Aneta si nevybrala žiadny ultra moderný model, ale spoľahlivý kočík s veľkými kolesami. „Hlavné kritérium bolo, aby bol praktický, terénny. Aby kolesá zvládli električkovú trať, obrubníky i snehové záveje,” vysvetlila nám skúsená mamička.

Tá sa musela poobzerať po novom vozíku pre bábätko hlavne preto, že výbavičku po svojom prvorodenom synovi Danielkovi darovala na charitu. A tak časť vecí nakúpil jej manžel Mark Sedlmair pri nedávnom pobyte v Kanade a zvyšok zháňa moderátorka na Slovensku.

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu