Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladomanželka Parišková: Tajomstvo rýchleho sobáša!

Aneta a Mark sa v piatok tajne vzali. Zobraziť galériu (8)
Aneta a Mark sa v piatok tajne vzali.

BRATISLAVA - Nie je to len o láske! Hoci sú Aneta Parišková (38) a Mark Sedlmair (31) do seba zamilovaní, nebol to jediný dôvod ich svadby. Rýchle prípravy a obrad uskutočnený len mesiac po moderátorkinom rozvode s Davidom Dočekalom (35) mali aj oveľa prozaickejšiu príčinu!

Svadba, ktorá musela byť! Anetu Pariškovú rozviedol súd už začiatkom mája s českým podnikateľom Davidom Dočekalom. Právoplatnosť však tento rozsudok nadobudol až dvadsiateho šiesteho. No a od 24. júna je z moderátorky už druhýkrát vydatá žena. Sobáš s Markom Sedlmairom sa udial z dvoch hlavných dôvodov.

Ten prvý bol, že zamilovaný Kanaďan Anete už na začiatku ich vzťahu povedal, že si ju určite raz vezme za manželku. Preto blondínka v októbri 2010 aj podala žiadosť o rozvod. Ako to už však býva, vynesenie rozsudku sa natiahlo na niekoľko mesiacov. „Netušili sme, že to potrvá tak dlho,” priznala nám Parišková.

Vydaj teda mohla začať plánovať až po rozvode. To však už bola vo vysokom štádiu tehotenstva. Dieťa, ktoré dvojica spolu čaká, je druhým dôvodom urýchleného obradu. Bábätko sa totiž má narodiť už začiatkom augusta. Lenže... Podľa zákona o rodine by bol za otca vyhlásený exmanžel Dočekal. Preto sme už začiatkom júna moderátorku oslovili s otázkou, či z tejto príčiny nechystá svadbu.

Ako nakoniec vyšlo najavo, Aneta a Mark nad touto možnosťou naozaj rozmýšľali. Kanaďan však musel najprv zájsť do svojej rodnej krajiny, aby získal potrebné povolenia a potvrdenia. A potom veľkou rýchlosťou prišiel deň D, na ktorom sa, bohužiaľ, nezúčastnil Pariškovej syn Danielko a ani jej rodičia. Tí síce podľa našich zistení boli pozvaní, ale mali povinnosti, ktoré už nestihli odložiť.

Malá svadba bez tých najbližších je práve daňou za to, aby blondínka mohla svojmu druhému synovi do rodného listu ako otca zapísať Marka Sedlmaira. „Sobášom sme sa, samozrejme, vyhli aj súdnym ťahaniciam kvôli priezvisku dieťaťa,” pripustila Parišková. Snáď bude mať toto narýchlo uzavreté manželstvo dlhšie trvanie, než pompézna oslava Anetinho prvého vydaja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu