Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tajnostkárka Hilmerová: Plánuje druhé dieťa?!

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (6)
Monika Hilmerová

BRATISLAVA - Rozšíria si rodinku? Herečka Monika Hilmerová (36) si momentálne užíva materské povinnosti. Dvojročná Zara však pravdepodobne nezostane sama. Zisťovali sme, či s manželom choreografom Jarom Bekrom (38) blondínka neplánuje ďalšieho potomka.

Súkromie si strážia! Herečka Monika Hilmerová a tanečník Jaro Bekr, ktorí sa tajne vzali dva mesiace po narodení ich prvej dcérky Zary v októbri 2009, o svojom súkromí príliš rozprávať nechcú.

Topky.sk sympatickú herečku nedávno stretli na párty a hoci zvyčajne na súkromné témy veľmi zhovočivá nie je, tentokrát nám čo-to o rodinke prezradila.

Manželia vraj momentálne prežívajú svoje najšťastnejšie obdobie a maximálne sa venujú najmä prvorodenej dcérke. Preto nás zaujímalo, či náhodou po dvoch rokoch od jej narodenia nerozmýšľajú aj nad ďalším dieťaťom. „Ja si myslím, že to sú také veci, ktoré nesmie človek nikdy zakríknuť. Uvidíme, aké má pán Boh tam hore plány, odvetila s úsmevom Monika.

Evidentne však Hilmerová nie je proti tomu, aby mala Zara súrodenca. Ďalšie bábätko však s manželom zrejme nechávajú na osud a nič neplánujú.  Ako sama blondínka priznala, momentálne sa má výborne a život si vychutnáva. „Zatiaľ sa všetko točí okolo malej, ale my si to s Jarom užívame. Je to strašne príjemné a som za to vďačná,“ dodala spokojne herečka. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa ich rodinka rozrastie o ďalšieho člena.

Sledujte TOPKY TV: Hilmerová o tom, či plánuje prírastok do rodiny!

Hilmerova_babatko

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu