Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Banášová sa navážala do Eurovízie: O rok spievam ja!

Adela Banášová a Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Mário Kuly Kollár

BRATISLAVA – Robila si srandu z pesničkovej súťaže! Adela Banášová (30) sa dnes večer vo svojej šou predvedie v trošku netradičnej úlohe. Spolu s Máriom Kulym Kollárom (37) zaspievajú hneď na úvod relácie jednu skladbu. Ako sme zistili, po tom, čo doznejú posledné tóny, moderátorka spochybní úroveň Eurovision Song Contest. Dokonca povie, že si trúfa reprezentovať našu krajinu na budúci rok. Myslela to vážne?

Len pred pár dňami skončila pesničková súťaž Eurovision Song Contest 2011 v Nemecku, kde zvíťazilo azerbajdžanské duo Eldar Gasimov a Nigar Camal s piesňou Running Scared. V Düsseldorfe reprezentovalo našu krajinu sexi duo Twiins. Keďže je téma pesničkovej súťaže stále horúca, nevyhla sa jej ani Banášová vo svojej šou.

Moderátorka dala počas nakrúcania programu najavo, že nie je spokojná s tohtoročnými víťazmi. V Adela Show si ich preto poriadne doberala. „ Zrejme stačí, keď je to nejaký duet medzi mužom a ženou... A hlavne, nech poriadne fúka ventilátor,“ zaznelo z jej úst. Aby dokázala, že aj ona by mohla budúci rok pokojne reprezentovať našu krajinu, strihla si duet s glosátorom a zároveň lídrom Desmodu Máriom Kulym Kollárom. 

„To, že Kuly spieval naživo, nebolo až tak prekvapivé. No fakt, že išla live aj Adela, mnohých zaskočil. Treba však podotknúť, že to nebolo vôbec zlé. Všetci vrátane Banášovej sa zhodli, že na budúci rok by mali ísť reprezentovať Slovensko na Eurovíziu oni,“ prezradil nám zdroj. O Banášovej je známe, že už skúsenosti s hudbou má. V minulosti napríklad naspievala skladbu Obyčajné slová s expriateľom Tomášom Bezdedom, pred časom zasa nahrala s Jankom Ledeckým novú verziu jeho hitu Proklínám.

Topky.sk teda zisťovali, či by si moderátorka naozaj trúfla ísť spievať do medzinárodnej súťaže. „Všetko sa dozviete večer,“  odvetila nám najskôr Banášová, no nakoniec predsa len čo-to prezradila: „Nemám spevácke ambície. Práve preto by sme pokojne mohli ísť na Eurovíziu. Ale bol to, samozrejme, fór." Ako dopadol jej výkon? To si môžete pozrieť dnes večer na Markíze.

VIDEO: Adela Banášová spieva s Jankom Ledeckým pieseň Proklínám. 

 

VIDEO: Adela Banášová naspievala v minulosti skladbu Obyčajné slová s expriateľom Tomášom Bezdedom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu