Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Zosnulý vizážista Alex: Štyri verzie jeho smrti!

Okolnosti Alexovho úmrtia sú nejasné. Zobraziť galériu (4)
Okolnosti Alexovho úmrtia sú nejasné.

BRATISLAVA - Záhadná smrť! V nedeľu vyhasol život Alexandra Branislava Hromeka (†30). Mladý vizážista sa už mesiac trápil so zápalom pľúc. Nie je však isté, či práve táto choroba bola príčinou jeho skonu. Špekuluje sa totiž hneď o niekoľkých možnostiach úmrtia. Čomu teda maskér pravdepodobne podľahol?!

To, že Alex už v apríli ležal doma so zápalom pľúc, nám v tom čase sám napísal. Či ale táto choroba bola príčinou jeho smrti, jasné nie je. Od objavenia antibiotík totiž prestalo byť spomínané ochorenie takým veľkým strašiakom. Navyše, keď sa človek zodpovedne lieči, zvyčajne ho premôže.

Zrejme preto sa mnoho ľudí pozastavuje nad tým, že mladý život vyhasol práve po zápale pľúc. „Viem, že mal vyčerpaný organizmus. Veľa pracoval a málo odpočíval. Ale či toto bola príčina, naozaj netuším,” povedala o Alexovi pre český Blesk moderátorka Zuzana Belohorcová.

To, že vizážista pracoval prakticky nonstop a nebol zvyknutý oddychovať, priznával aj v rozhovoroch, ktoré poskytol médiám počas svojho života. A ako je známe, vysilený organizmus nemá ďaleko ku kolapsu. Najmä, keď sa k tomu pridá ešte nejaká choroba. 

Ako o ďalšej príčine sa špekuluje aj o anorexii, prípadne bulímii. Túto teóriu podporuje aj Alexov životný štýl, keďže bol vegetarián. Okrem zeleniny vraj zjedol máločo. Navyše, neustále chudol. V priebehu veľmi krátkeho obdobia zhodil viac ako 16 kíl.

V súvislosti s Hromekovou smrťou sa spomína aj oslabený imunitný systém. S touto diagnózou podľa Blesku bojoval roky. Vraj boli aj dni, kedy od únavy ani nevyšiel z domu.

Poslednou a zároveň najstrašnejšou teóriou je ochorenie AIDS. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,” odmietol topkám potvrdiť či vyvrátiť akýkoľvek názor na príčinu smrti blízkeho kamaráta návrhár Fero Mikloško.

Ako nám však povedal, smútiacej rodine sa pokúša byť oporou. „Snažíme sa všetci. Tým prvotným šokom sme si vo svojom vnútri už prešli. To veľké, čo príde, bude ešte na pohrebe. Emócie z neho budú doznievať ešte dlho, povedal Mikloško.

Posledná rozlúčka s Alexandrom Branislavom Hromekom sa podľa našich informácií uskutoční v piatok v bratislavskom krematóriu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu