Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Záhadná smrť vizážistu Alexa: O život bojoval mesiac!

Vizážista Alex zrejme podľahol komplikovanému zápalu pľúc. V nemocnici si poležal aj v roku 2010. Zobraziť galériu (2)
Vizážista Alex zrejme podľahol komplikovanému zápalu pľúc. V nemocnici si poležal aj v roku 2010.

BRATISLAVA - Trpel dlho! Už od začiatku apríla sa snažil Alex - Branislav Hromek († 30) zvíťaziť nad ťažkým zápalom pľúc. Žiaľ, v súboji ťahal po celý čas za kratší koniec. Jeho stav sa neustále zhoršoval. Dokonca po neho musela prísť v posledných dňoch jeho života záchranka, ktorá ho previezla do nemocnice. Tam po necelých dvoch týždňoch podľahol ochoreniu. Okolo jeho smrti sa vynára množstvo špekulácií.

Jeden z posledných projektov, na ktorých sa vizážista Alex pred svojou smrťou podieľal, bola druhá séria Česko Slovenskej SuperStar. V speváckej súťaži upravoval porotkyňu Helenu Zeťovú. Keď sme v súvislosti s jej lookom oslovili začiatkom apríla make-up artistu so žiadosťou o vyjadrenie, už vtedy sa cítil zle. „Nemôžem vám pomôcť, ležím doma so zápalom pľúc,” odpísal vtedy topkám.

Ako sa nám podarilo zistiť, choroba ho poriadne vyčerpávala. Dosť rapídne totiž v posledných mesiacoch schudol. To bol neklamný znak toho, že jeho organizmus je poriadne oslabený a so zdravotnými problémami sa nedokáže príliš vyrovnať.

Správa o Alexovom úmrtí sa začala šíriť medzi ľuďmi z mediálnych kruhov počas nedeľňajšieho večera. Podľa našich informácií strávil posledných desať dní svojho života v nemocnici, kam ho kvôli komplikovanému zápalu pľúc previezla záchranka.

Je však dosť možné, že spomínané ochorenie nebolo to jediné, čo vizážistu trápilo. Na túto chorobu sa už totiž bežne nezomiera. Či k jeho smrti prispelo viacero faktorov, však nateraz zostáva záhadou. Isté je, že za ním smúti mnoho ľudí. Okrem rodiny a prominentov aj kamaráti, s ktorými mal naplánovaný výlet do Toronta.

Ako si na Alexa spomínajú známe tváre, s ktorými počas svojho života spolupracoval? Čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu