Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Marián podchladenému mužovi na petržalskom sídlisku privolal pomoc, šokujúce zistenie!

Podchladený muž v Petržalke. Zobraziť galériu (4)
Podchladený muž v Petržalke. (Zdroj: Tip čitateľa/Marián)

BRATISLAVA – O poriadne nepríjemnom začiatku pracovného týždňa môže hovoriť náš čitateľ Marián. Keď sa v neskorých večerných hodinách vracal domov z práce, na sídlisku v bratislavskej Petržalke našiel ležať muža. Marián zhodnotil, že muž bol značne podchladený a ledva s ním komunikoval. Preto sa obrátil na záchranárov. Netušil však, že muža už pred asi dvomi hodinami nahlásil iný okoloidúci.

Vaše tipy

Bol pondelok, štvrť na jedenásť večer, keď sa náš čitateľ Marián vracal z práce do teplého domova na Romanovej ulici v Petržalke. Cestou ale zbadal neznámeho muža, ktorý ležal na zemi v blízkosti panelákov. Marián ani na sekundu nezaváhal, muža prikryl dekou, a spojil sa s tiesňovou linkou 112.

Podchladený muž v Petržalke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Marián)

„Operátor sa ma pýtal, či komunikuje. Vravím, že áno, ale že tu nemôžem len tak nechať človeka, čo leží na zemi, a tak ma prepli na mestskú políciu, kde mi povedali, že prídu,“ opisuje s tým, že počas čakania sa mu prihovoril pán, ktorý konal podobne, no pred takmer dvomi hodinami. Ten mestskú políciu na muža upozornil krátko pred pol deviatou. O tom čase vznikla i táto fotografia, ktorú okoloidúci poslal nášmu čitateľovi.

Podchladený muž v Petržalke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)


Čítajte aj: Omyl na FOTO vás dožerie: V Dunajskej Lužnej osadili tabuľu s bizarným zákazom, starosta viní realizátora


Marián ďalej hovorí, že mestskí policajti po príchode na inkriminované miesto zalarmovali záchranárov, lebo uznali, že poškodený je značne podchladený. „Keď prišla hliadka, tak už vôbec nič nehovoril,“ dodal.  

Podchladený muž v Petržalke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Marián)

Topky.sk sa s podnetom od čitateľa obrátili na políciu. „Dňa 10.12.2018 v čase krátko po 20:30 hodine bola hliadka Policajného zboru vyslaná na preverenie oznámenia o podnapitom mužovi na Romanovej ulici v Bratislave. Hliadka oznámenie preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Muž neuvádzal žiadne zranenie a nežiadal privolanie RZP. Po preukázaní totožnosti policajtom uviedol, že ide domov a dal sa na odchod,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Viac o téme: MužPetržalkaPomoc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu