Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chrapúnski vodiči v Tatrách: Slovák ako Čech, hlavne, že má BMW-čko!

Zákaz nezákaz, páni mali zrejme naponáhlo
Zákaz nezákaz, páni mali zrejme naponáhlo (Zdroj: Tip čitateľa)

VYSOKÉ TATRY - Arogancia niektorých vodičov nepozná hraníc. Dôkazom je aj nehorázna drzosť dvoch majiteľov luxusných tátošov, ktorí v sobotu "lemovali" príjazdovú cestu k exkluzívnemu hotelu pod Štrbským plesom. Do očí bijúca dopravná značka "Zákaz zastavenia" im vôbec neprekážala a vyviazli, ako inak, bez trestu.

Vaše tipy

Na drzé parkovanie pod Štrbským plesom nás upozornil čitateľ Daniel, ktorého arogantnosť pánov s BMW-čkami nenechala chladným. Slovák i Čech parkovali pred vjazdom k 4-hviezdičkovému hotelu Patria, ktorý je považovaný za najkrajší vo Vysokých Tatrách. Svoje silné tátoše "uložili" na miesto jasne označené dopravnou značkou "Zákaz zastavenia".

"Je to až neuveriteľná arogancia, ktorá ostane ako aj ostatné iba priestupkom tých "najrovnoprávnejších"," napísal nám Daniel a mal pravdu. Majitelia štvorkolesových miláčikov vyviazli bez trestu. Ich nevhodné parkovanie totiž nik na políciu neohlásil a tak ich nemal kto a za čo pokutovať.

Chrapúnski vodiči v Tatrách:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Na Okresnom dopravnom inšpektoráte ako ani na Obvodnom oddelení Vysoké Tatry, sa týmto nezaoberali, nakoľko im tieto udalosti neboli oznámené," vysvetlila pre Topky prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Ostáva nám tak len dúfať, že aj na arogantných majiteľov nablýskaných áut raz príde mráz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu