Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zúfalý Jaro (40) napísal list na rozlúčku a zmizol: Doma ho čakajú dve malé deti!

Nezvestný Jaroslav Opatera na fotografii z februára 2013
Nezvestný Jaroslav Opatera na fotografii z februára 2013 (Zdroj: polícia)

DOLNÝ KUBÍN - Pomôžte ho nájsť! Rodina Jaroslava Opateru (40) z obce Kňažia v Dolnom Kubíne už niekoľko dní prežíva bezsenné noci. Otec dvoch detí sa totiž deň po Veľkonočnom pondelku zobral a odišiel nevedno kam. Zanechal po sebe len list na rozlúčku, ktorý naznačuje, že by si mohol chcieť siahnuť na život. V tejto chvíli je dôležitá každá minúta, a preto ak ste Jara kdekoľvek videli alebo viete, kde by sa mohol zdržiavať, neváhajte kontaktovať políciu.

Vaše tipy

Čo sa momentálne odohráva v hlave Jaroslava z obce Kňažia v Dolnom Kubíne, vie zrejme len on sám. Doma ho však čakajú dve malé deti a zúfalá manželka, ktorá dúfa, že každú chvíľu živý a zdravý zaklope na dvere a všetko bude tak, ako predtým. Už štvrtý deň však po ňom niet ani stopy. V utorok potajomky odišiel z domu a odvtedy sa nikomu neozval.

Doma po sebe zanechal len list na rozlúčku, ktorý v jeho príbuzných vzbudzuje dôvodnú obavu z toho, že si môže siahnuť na život. Z bezmocnosti sú už zúfalí a o pomoc prosia na každej strane. "Je to pekelná situácia, hlavne pre tie jeho dve malé deti," zúfa Jarov príbuzný. Do hľadania nezvestného otca sa zapojila už aj polícia, ktorá vyhlásila celoštátne pátranie.

Jaroslav je asi 190 centimetrov vysoký, športovej postavy a naposledy sa pohyboval v Dolnom Kubíne. "Oblečené mal pravdepodobne športové nohavice, mikinu a čiernu alebo modrosivú bundu, chýbajú obe," spomína si príbuzný. Ak by ste mali akékoľvek informácie o nezvestnom Jaroslavovi, neváhajte a okamžite kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158.

Jara doma čakajú dve malé deti.
Zobraziť galériu (1)
Jara doma čakajú dve malé deti.  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu