Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slotove nákupy v exkluzívnom butiku: Detský kabátik vyjde na bežný plat Slováka!

Šéf SNS na povianočných nákupoch v pražskom obchodom centre. Zobraziť galériu (5)
Šéf SNS na povianočných nákupoch v pražskom obchodom centre. (Zdroj: Tip čitateľa, Kamila Zimmermanová)

PRAHA – Šéf SNS Ján Slota vie, kedy a kde sa oplatí nakupovať. Spolu s manželkou Ľubomírou a dcérkou Sofiou sa vybral na povianočné akcie do pražského obchodného centra. Rozhodne však na svojich dievčatách nešetril. Kým Ľubka behala z obchodu do obchodu, kontroverzný politik poslušne nasledoval svoju manželku ovešaný taškami a na starosť dostal aj malú Sofiu.

Rodinka Jána Slotu minulý štvrtok vyrazila na nákupy do hlavného mesta susedného Česka. Šéf národniarov chcel zrejme dopriať svojim najbližším hojné nakupovanie mimo zvedavých pohľadov verejnosti. To mu však nevyšlo.

Slotu, ktorý sa prechádzal po nákupnom stredisku v centre Prahy, stretla naša čitateľka Kamila z Banskej Štiavnice.  „Jeho manželka vyberala, on platil a nosil tašky. Bola s nimi aj ich dcérka. Vyzliekol jej bundu ako vzorný ocko,“ uviedla pre Topky. Hovorkyňa SNS Jana Benková súkromnú cestu predsedu komentovať nechcela.

To, že sa Slotovci hodnú chvíľu zdržali v butiku s exkluzívnou detskou módou, kde sa ceny za oblečenie pohybujú v závratných výškach, zvláštne nie je. Slota sa minulý rok prepracoval na 18. priečku v rebríčku najbohatších Čechov a Slovákov s majetkom 286 až 327 miliónov eur.

Podľa českej internetovej stránky luxusného detského obchodu tu nájdete dievčenský svetrík za 8 450 KČ (takmer 330 eur) či kabátik za 20 500 KČ (takmer 800 eur). Ceny do 30 eur sa v butiku objavujú len výnimočne.

Slotovci sa zdržali v luxusnom butiku pre deti.

Šéf SNS na povianočných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Kamila Zimmermanová)

Ján Slota ovešaný taškami poslušne sprevádzal svoju manželku počas nákupov.
Šéf SNS na povianočných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Kamila Zimmermanová)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu