Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zakliate Chorvátsko: Na Slovákov sa zrútilo auto!

Chorvátske auto na trajekte sa prevrhlo na slovenské BMW. Zobraziť galériu (4)
Chorvátske auto na trajekte sa prevrhlo na slovenské BMW.

SPLIT/BRATISLAVA – O šťastí v nešťastí môžu hovoriť štyria mladí Slováci. Včera poobede pri výjazde z trajektu v chorvátskom Splite zavalilo zadnú časť ich bavoráka záhrebské auto, ktoré sa na nich prevrhlo z hornej plošiny. Zdá sa, že Chorvátsko je tento rok pre našich turistov naozaj nebezpečným miestom.


O incidente informoval portál jutarnji.hr. Trajekt Marjan, ktorý smeroval z mesta Supetar na ostrove Brač, zakotvil v splitskom prístave v pondelok okolo 16:50. Počas toho, ako z lode vystupovali cestujúci, prebiehal aj výjazd áut z dolnej časti trajektu.

Zakliate Chorvátsko: Na Slovákov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ministerstvo dopravy Chorvátska)


V momente, ako auto so slovenskou posádkou prechádzalo popod vyvýšenú plošinu, auto so záhrebskými poznávacími značkami umiestnené na nej sa pohlo smerom dopredu a prevrhlo sa na zadnú časť slovenského bavoráka. Ako k pádu z plošiny došlo, zatiaľ nie je jasné.

Auto so štyrmi Slovákmi zostalo poškodené, nikto z mladých Slovákov sa však našťastie nezranil.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu