Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Jóóój, to boli orgie!

Štefan sa so súťažou rozlúčil vo veľkom štýle. Zobraziť galériu (6)
Štefan sa so súťažou rozlúčil vo veľkom štýle.

BRATISLAVA - Rozlúčková párty v sobotu v noci po reality show televízie JOJ Miliónový tanec sa zvrhla na orgie! Vypadnutý finalista Štefan Chlebo (18) z Detvy sa chcel zapáčiť ženskému publiku pokusom o striptíz. Svoje "pudy" neudržal na uzde ani moderátor programu Vlado Voštinár (41), ktorý sa na chvíľu doslova vrhol na súťažiacu z Dievčaťa za milión Petru Lenártovú (22).

V sobotu súťaž prekvapujúco opustil Štefan Chlebo. O jeho vyhadzov sa postarala víťazka večera Melánia Kasenčáková (21) a do hry naopak posunula svoju rivalku Danielu Edlingerovú (19). V ôsmom kole jojkárskeho Miliónového tanca, ktorý patril etno tancom, sa ako vzácny hosť predstavila ukrajinská speváčka Ruslana.

"Všetci sú výborní tanečníci. Nevyhodila by som ani jedného z nich," hovorila pri záverečnom hodnotení ukrajinská diva, ktorej bola na After party udelená Zlatá platňa za vyše päťtisíc predaných nosičov.

Sympatický Štefan si zo svojho odchodu zo súťaže ťažkú hlavu nerobil. Na párty pil, vyzliekal sa a tancoval ako o život. Podobne sa bavil aj Vlado Voštinár s blondínkou Lenártovou, keď ju počas večera viackrát vášnivo objal. Že by nová love story? "Nie, to robili iba zo žartu," zhodli sa ich známi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu