Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Miliónové tanečnice - Odhalia všetko?

Miliónové tanečnice
Miliónové tanečnice

Finalistiek Miliónového tanca sme sa spýtali, čo sú ochotné odhaliť na pódiu a mimo neho.
Účastníčky tanečnej reality šou každú sobotu pritiahnu k obrazovkám tisíce párov mužských očí.

Okrem tanečného prejavu totiž vedia zaujať aj atraktívnym vzhľadom a sexi oblečením. Ako dievčatá svorne tvrdia, k tancu jednoducho patrí aj trochu šteklivej odhalenosti.

V sukni ani na krok!

„Nerobí mi problém odhaliť na pódiu isté časti tela. Každá žena vie sama posúdiť, ktoré partie môže dať von a ktoré nie,“ hovorí DANIELA EDLINGEROVÁ. Kedysi chcela študovať návrhárstvo, aj dnes si preto väčšinu tanečných kostýmov navrhuje sama. Na pódiu ju vystihuje extravagantné oblečenie s erotickým nádychom. „Keď má byť niečo odhalené, musí to vyzerať sexi, a nie odpudivo,“ hovorí Dada. „Tanečník má v prvom rade zaujať tým, ako tancuje, a až potom tým, čo má pod šatami. Nepotrebujem sa zviditeľňovať erotickými fotografiami, radšej dám prednosť jemne odhaľujúcemu kostýmu.“ Ako Dada priznáva, nedávno začala usilovnejšie pracovať na svojej postave. Viedli ju k tomu aj negatívne ohlasy na internete. „Vraj som tučná a nemám tu čo hľadať. Uznávam, že tanečník by mal mať vyformovanú postavu, ale keďže som predtým robila gymnastiku, mám veľké ramená a chrbát.“ Hoci Dada preferuje štýl street-funk, na pódiu znesie aj iné štýly. „Nechcem však za každú cenu ukazovať tie svoje partie, ktoré nie sú príliš ženské,“ hovorí tanečnica, ktorú takmer nikdy neuvidíte v krátkej sukničke.

Nahota je tabu

Aj DOBRAVA ŠKVARIDLOVÁ si svoje kostýmy zväčša navrhuje sama a potom si ich dáva ušiť u svojej dvornej kostymérky – mamy. Ako skúsená tanečnica pritom nezabúda na to, že na pódiu má pôsobiť sexi. „Obľubujem extravagantnosť, ale v miernom množstve. V žiadnom prípade nie vulgárnosť,“ vraví tanečnica, podľa ktorej k tancu patrí aj trochu odhalenosti. „Samozrejme, závisí to od situácie, ale výzor tanečníka je neoddeliteľnou súčasťou tanca.“ Ako však Dobrava priznáva, veľkým problémom pre ňu je, ak má počas vystúpenia na sebe odhaľujúce oblečenie. „Nebolo mi všetko jedno ani vtedy, keď sme fotili odhalené fotografie. Nahota je totiž vždy tabu, i keď sa navzájom dobre poznáme a honorár sme použili na dobrý účel. Určite by som to neurobila s inou partiou ľudí ani osamote.“ Nielen tanečné umenie, ale tiež atraktívny vzhľad pomohli Dobrave získať srdcia mnohých mužských fanúšikov. „Mala som s nimi aj osobné stretnutia, kde ma krásne obdarovali.“ Nájdu sa však i neprajníci. „Rokmi driny som si však vypracovala určitú sebareflexiu, viem sa ohodnotiť aj skritizovať. So svojimi slabinami som vyrovnaná.“

Ženy sú vo výhode

Ako správna tanečnica sa MELÁNIA KASENČÁKOVÁ vie podľa potreby tiež prispôsobiť. „Tanečníci si musia obliecť to, čo im pridelia, takže mi nerobí problém dať si aj niečo odhalené,“ tvrdí Meli. No čo platí na scéne, nemusí platiť mimo nej. „Akty by som určite nenafotila,“ tvrdí sympatická hiphoperka. Melánia je známa svojou láskou k červenej farbe. „Nosím ju i v súkromí, ale najmä keď tancujem a potrebujem dobiť energiu,“ vraví tanečnica, ktorá dala prednosť červenej vo viacerých finálových kolách. Ako každá žena aj Meli si uvedomuje svoje prednosti. „Ženy sú na pódiu ozdobou, sú krajšie, i v tom možno majú tanečnice výhodu oproti mužom. Ale túto súťaž podľa mňa vyhrá nejaký muž,“ hovorí s úsmevom. Hoci je Melánia so svojím výzorom spokojná, občas má chuť na zmenu. „Niekedy mi už idú na nervy moje vlasy. Aj preto ma potešilo, že mi ich vyrovnali, keď som tancovala Jennifer Lopez. Páčilo sa mi, že som sa mohla prezliecť za niekoho iného.“ Inak je Meli spokojná nielen s obvodom svojho hrudníka, ale tiež s výškou. „Vôbec mi neprekáža, že som nízka, aspoň som rýchlejšia,“ smeje sa.

Zo súťaže som ušla!

Hoci JANA OTČENÁŠOVÁ vypadla zo súťaže už v treťom kole, čakajú ju ešte viaceré spoločné vystúpenia s finalistami Miliónového tanca. „Dá sa povedať, že som zo súťaže ušla sama, lebo som sa nechcela prezentovať podobným spôsobom. Mojím cieľom bolo ukázať, že viem tancovať, ale čakala som, že to bude tanečná súťaž, a nie reality šou,“ vraví Janka. Ako priznáva, v súťaži jej uškodilo práve to, že sa nechcela podriadiť pravidlám šoubiznisu. Ako jediná zo súťažiacich napríklad odmietla pózovať nahá. „Je iné, keď tancujem Moulin Rouge a mám stvárniť kurtizánu, a keď sa mám fotiť nahá preto, aby som bola slávna.“ Dnes je pre Janku prioritou príprava na maturity a na prijímačky. „Chcem byť taká, aká som a teším sa z toho, že som naspäť doma,“ vraví nádejná ekonómka. Janka je tiež rada, že účasť v reliaty šou nezasiahla jej vzťah s priateľom Mirkom. „Chodíme spolu už rok a pol a náš vzťah je založený na dôvere.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu