Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Drsná minulosť Vyvolenej Lenky Maláčovej: Prišla o dieťatko!

Vyvolená Lenka stále túži po ďalšom dieťatku. Zobraziť galériu (4)
Vyvolená Lenka stále túži po ďalšom dieťatku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pred viac ako dvomi rokmi prežila najhoršie chvíle života! Sexi Vyvolená blondínka Lenka Maláčová (37) zo Slavkova pri Brne totiž v tom čase prišla o svoje dieťatko.

Kráska, ktorá sa v súčasnosti uchádza o srdce Juraja Baču, potratila vo štvrtom mesiaci tehotenstva. So stratou nenarodeného dieťatka sa kráska už vyrovnala, ale na tú strašnú bolesť nikdy nezabudne.

Lenka si obdiv okolia vie získať krásou, prenikavým pohľadom a sebavedomým vystupovaním. No málokto vie, že navonok silnú ženu vnútri trápi krutá rana minulosti. Matka školáčky Kristínky (7) pred viac ako dvomi rokmi prežila najhoršie chvíle svojho života.

„Čakala som dieťa so svojím vtedajším priateľom,“ vysvetľuje Lenka. Radosť z nového potomka im však vydržala len chvíľku. Plavovláska o dieťatko prišla - potratila ho v 16. týždni tehotenstva. „Bolo to nečakané, spontánne a nepredchádzali tomu žiadne komplikácie. Stalo sa to z jedného dňa na druhý,“ prezrádza blondínka, ktorú museli po samovoľnom potrate na niekoľko dní hospitalizovať.

„Neviem o tom. Nič mi nepovedala. Som zaskočený touto informáciou,“ prezradil ženích Juraj Bača. So stratou dieťatka sa Lenka vyrovnala po svojom: „Venujem sa duchovným veciam. “ A s úsmevom hovorí: „Mám úžasnú a šikovnú dcérku a rozhodne by som ešte chcela mať dieťatko, keď stretnem toho pravého.“

Sympatická Češka kedysi pracovala ako mestská policajtka. Po narodení Kristínky zostala doma a už sedem rokov sa venuje len svojmu slniečku.

PRÍČINY SAMOVOĽNÉHO POTRATU


Podľa lekárky Nory Švecovej môže samovoľný potrat spôsobiť horúčkovité ochorenie akéhokoľvek pôvodu, infekcia, ale i toxoplazmóza (infekčná choroba spôsobená jedením surového mäsa alebo kontaktom s mačacím trusom).

„Príčina, že o bábätko prídete, môže byť aj akákoľvek viróza. Počas tehotenstva by preto ženy mali byť nanajvýš opatrné,“ vysvetľuje lekárka. Následky potratu môžu byť predovšetkým psychické. „Matky sa už na dieťatko tešia, takže keď oň prídu vo štvrtom mesiaci, často sa musia vyrovnávať s depresiou,“ dodáva Švecová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu