Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Hviezdne vojny ožívajú: Bohyňa z budúcnosti má veľké prsia!

Kelly Brook zvádza ako sexica z Hviezdnych vojen Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook zvádza ako sexica z Hviezdnych vojen

LONDÝN – Čertovsky sexi a s objemným dekoltom! Taká je zbrusu nová predstaviteľka princeznej Leiy z kultovej filmovej série Hviezdne vojny. A hoci tentoraz ide len o fotografickú verziu, výsledok je ohromujúci – Kelly Brook (30) so svojimi prednosťami oko diváka nesklamala!

Telo sexbomby, pohľad zmyselnej bohyne! Takúto chuťovku v najnovšom čísle prichystal čitateľom magazín Total Film, ktorý sa na svojich stránkach venuje novinkám zo sveta kinematografie. V augustovom vydaní sa jeho tvorcovia rozhodli oprášiť zábery zo snímky Hviezdne vojny: Návrat Jediho natočenej v roku 1983. Princeznú Leiu v skromnom kostýme si vtedy zahrala sexi brunetka Carrie Fischer. Jej súčasná nástupkyňa sa však pýši výraznejšími ženskými krivkami – táto voľba pre šteklivé fotenie nemohla dopadnúť lepšie!

Kusy látky preč a vnady von! Fotografie s Kelly Brook v hlavnej úlohe nesú nádych antiky a nadčasovosti zároveň. Vlasy vyčesané či rozpustené nadivoko, odvážny outfit v štýle plaviek či krátke šaty – stačí si len vybrať. Prirodzené štvorky zaručene neprehliadnete!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu