Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sladká Miranda Kerr ukázala podprsenku: Nie je priveľká?!

Miranda Kerr Zobraziť galériu (10)
Miranda Kerr

NEW YORK - Austrálska kráska Miranda Kerr (25) je vo svete modelingu známa predovšetkým ako sexi anjel v luxusnej spodnej bielizni. Tento týždeň predvádzala novú líniu podprseniek, no (bohužiaľ) nie na vlastných prsiach. Veľkosť dámskej bielizne, ktorú držala v rukách, by jej aj tak sotva padla ako uliata...

Miranda spolupracuje s výrobcom dámskych sexi súpravičiek Victoria's Secret už od roku 2006. Nedávno sa stala oficiálnou tvárou najnovšej kolekcie push-up podprseniek tejto značky a exkluzívne kúsky v utorok uviedla na trh v newyorkskom butiku.

Topmodelka dorazila na predvádzanie nových modelov v jednoduchých oranžovočervených šatách s véčkovým výstrihom, ku ktorým si doladila navlas rovnaký odtieň laku na nechtu a lesku na pery. Jej nežný pôvab podčiarkla rozpustená hriva a jemné líčenie s dôrazom na nebesky modré oči. Miranda po celý čas ukazovala modrú podprsenku z línie Dream Angels, ktorá na jej pekne tvarované prsia rozhodne šitá nebola - vyzerala väčšia o niekoľko čísel.

Krásavica z kontinentu protinožcov sa na tejto udalosti novinárom priznala, že sa v nej ozývajú materské inštinkty a zatúžila po bábätku. Zároveň prezradila zopár detailov o pripravovanej knihe, ktorú by mala vydať v období okolo Vianoc: "Treasure Yourself je inšpiratívna a motivujúca kniha pre mladé ženy."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu