Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Christina Aguilera v leopardích šatách: Vrrr... Sexi mačka na love!

Christina Aguilera a Perez Hilton. Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera a Perez Hilton.

LOS ANGELES – Známa speváčka bola jednou z mnohých hviezd pozvaných na narodeninovú párty celebrity Pereza Hiltona (31). Že svoju účasť zoberie natoľko vážne a takto sa vyparádi, nečakal ani samotný organizátor.

Perez Hilton je za veľkou mlákou obávanou osobnosťou. Na svojej internetovej stránke už rozniesol nejednu hollywoodsku hviezdu na kopytách. Aktivity hercov a spevákov komentuje bez servítky na ústach, čo je však mnohým americkým čitateľom veľmi sympatické.

Je preto úplne jasné, že sa tohto na pohľad nie veľmi sympatického muža snažia mať všetci na svojej strane. Pozvaní hostia sa na jeho narodeninovú oslavu poriadne pripravili.

Neprehliadnuteľnou ozdobou večera sa stala Christina Aguilera, ktorá svojím oblečením vyrazila hostiteľovi dych. Okrem sexi vzhľadu predviedla aj vzrušujúce vystúpenie, pri ktorom odspievala singel Lady Marmelade.

Christina nebola ale jedinou hviezdou, ktorá rozprúdila akciu vo víre hudby. Ďalším veľkým prekvapením bola úspešná skupina Pussycat Dolls. Dievčatá dovolili nadšenému Perezovi, aby im pri spievaní pomohol.

Okrem speváckych celebrít prišli narodeninovú oslavu spestriť aj iné žiarivé dámy. Medzi nimi sa objavila aj Kim Kardashian, Tara Reid, Amanda Bynes, či Heidy Montag. Zlatým klincom na záver bola Perezova najväčšia múza, škandalózna Paris Hilton.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu