Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Na stanici v New Yorku zamrzli dve stovky ľudí

Do netradičnej akcie sa zapojilo cez 200 dobrovoľníkov.
Do netradičnej akcie sa zapojilo cez 200 dobrovoľníkov.

NEW YORK - Najväčšia železničná stanica na svete sa na chvíľu zastavila! Vyše 200 dobrovoľníkov sa rozhodlo zrealizovať bláznivý, no zato originálny nápad. Na päť minút sa uprostred staničnej haly, ktorou prejde denne viac ako 500 tisíc ľudí, zastavili v póze, pripomínajúcej zamrznutie.

Ľudia v hale nadobudli pocit, že sa na chvíľku zastavil čas a netušili, čo sa okolo nich deje. Organizátori a účastníci experimentu si „zmrznutie“ naplánovali na sekundu presne. Rozmiestnili sa medzi ľudí a spustili akciu. Všetko si pozorne zaznamenali aj na kameru z balkóna uprostred stanice.

Ako poznamenal jeden z organizátorov, bola to zábava vidieť rôzne typy ľudí a ich reakcie. Inštrukcie, ktoré dali účastníkom hovorili len o čo najrealistickejšom zastavení sa, pričom ľudia využili aj svoju fantáziu. A tak vznikli pózy, kde muž kľačí pri aktovke s porozhadzovanými papiermi, niektorí „zamrzli“ pri jedení a pití, alebo jeden pár pri bozkávaní. Celá päťminútová zábavka priniesla na jedno z najfrekventovanejších miest na svete aspoň trochu nevšednosti.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu