Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Potvrdené, muži myslia penismi: Neupravená žena vzrušila na ulici takmer každého!

Sociálne experimenty odhaľujú skryté problémy spoločnosti.
Sociálne experimenty odhaľujú skryté problémy spoločnosti. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – So sociálnymi experimentmi sa v poslednom čase akoby vrece roztrhlo. Niektoré sú šokujúce, iné len potvrdzujú to, čo si všetci už dávno mysleli. Toto video však ukazuje temnú stránku správania sa mužov k ženám a príjemný pohľad to veru nie je. Napriek ilúzii, že bežná žena je spoločnosťou rešpektovaná, spoločnosť Rob Bliss Creative ukázala, že to tak nie je.

Obyčajné dievča v tričku a rifliach nechali, nech sa niekoľko hodín prechádzalo po New Yorku. Ničím nebola vyzývavá, na tvári mala len decentný mejkap. Žiaden výstrih, krátka sukňa, opätky ani výrazné farby. Napriek tomu sa počas desiatich hodín jej prechádzania dočkala pokrikovania a obťažovania zo strany až stovky mužov!

Tvorcovia videa nabádajú, aby sa každý zamyslel, či by bolo mužom príjemné, keby sa ocitli v opačnej situácii – ženy by na nich na ulici pokrikovali a hovorili im, aké majú sexi telá či podobné nevhodné výroky.

Prvotne by si mohol niekto povedať, že dievča mohlo byť potešené toľkým záujmom, no nie každá žena stojí o prejavy tohto druhu. Jeden z mužov dokonca hlavnú „hrdinku“ niekoľko minút prenasledoval, čo len zvyšuje úroveň strachu a nedôvery žien v slušné správanie sa mužov dokonca aj na verejnom priestranstve za bieleho dňa. Ženy nie sú kus mäsa, odkazujú tvorcovia videa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu