Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na webe sa objavilo nové VIDEO útoku 11. septembra: Ukázalo záhadu vymysleného lietadla!

Nezrovnalosť v zázname udalostí z 11. septembra 2001.
Nezrovnalosť v zázname udalostí z 11. septembra 2001. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - O tragickom 11. septembri 2001 sa už napísali tisíce analytických článkov, no vznikli aj desiatky konšpiračných teórií. Na internet neustále pribúdajú nové materiály, ktoré ľudia považujú za dôkazy o najväčšom klamstve vlády Spojených štátov amerických. Na "diery" vo verzii vlády upozorňuje aj VIDEO, ktoré sa dostalo na verejnosť len teraz. Dokazuje vraj to, že lietadlo nikdy reálne do budovy nenarazilo.

Jedným z najznámejších kritikov oficiálnej verzie udalostí spred 13 rokov je Michael Moore. Jeho dokument Fahrenheit 9/11 bol na filmovom festivale v Cannes v roku 2004 ocenený Zlatou palmou. Moore priniesol niekoľko faktov, ktoré spochybňujú teroristický útok na Dvojičky, najvyššie budovy Svetového obchodného centra.

Na YouTube v týchto dňoch pribudlo video, ktorého administrátor si všimol nové nezrovnalosti.

Tvrdí, že sa objavili v čase incidentu, no z neznámych príčin bolo vymazané zo všetkých internetových stránok. Údajne mu ho teraz zaslal človek, ktorý si ho v tej dobe stihol stiahnuť a uložiť. V komentári zdôraznil najmä dve veci: „Reálne lietadlo nemôže takto vraziť do budovy s oceľovou konštrukciou a betónovými základmi a prejsť fasádou ako nôž horúcim maslom.“

Druhou a vážnejšou chybou je podľa neho vizuálna nejasnosť. Keď lietadlo míňa budovu, ktorá stojí až za vežou obchodného centra, jeho ľavé krídlo akoby prešlo skrz. To je fyzikálne nemožné a opticky nesprávne. Ako však sám administrátor zdôrazňuje, video, ktoré mu poslali, nemusí byť pravdivé. V príbehu o Dvojičkách však napriek tomu vidí veľa „dier“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu