Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčatko chcelo lietať ako v rozprávke: Vyskočilo zo 6. poschodia s dáždnikom!

Dievčatko po niekoľkometrovom páde ostalo ležať na zemi Zobraziť galériu (2)
Dievčatko po niekoľkometrovom páde ostalo ležať na zemi (Zdroj: YouTube)

SHENZEN - Chcela lietať ako v rozprávke a takmer prišla o život! Bezpečnostná kamera továrne v Číne zachytila šokujúci pád len 4-ročného dieťaťa z okna budovy. Dievčatko malo vyskočiť zo 6. poschodia po tom, čo pozeralo rozprávku, kde deti lietali vo vzduchu s rozprestretými dáždnikmi. Lekári teraz bojujú o jej život, ktorý visí na vlásku.

Podľa svedkov, ktorí na vlastné oči videli hrôzostrašný dopad malého dievčatka na tvrdú zem, vyskočila zo šiesteho poschodia továrne po tom, čo v izbe pozerala rozprávku, v ktorej deti lietali vo vzduchu len za pomoci dáždnikov. Zvedavá škôlkarka zrejme chcela pocit voľnosti zažiť na vlastnej koži a s rozprestretým dáždnikom sa vrhla z okna.

Dievčatko vyskočilo z okna tejto výškovej budovy v Shenzhene.
Zobraziť galériu (2)
Dievčatko vyskočilo z okna tejto výškovej budovy v Shenzhene.  (Zdroj: YouTube)

Desivú scénu zachytila bezpečnostná kamera tlačiarenskej továrne v meste Shenzhen, v ktorej pracoval otec dievčatka. Nahrávka ukazuje ako dieťa v ružovom so žltým dáždnikom v ruke dopadá na zem. Hrôzostrašný pád našťastie spozorovali aj niekoľkí zamestnanci továrne, ktorí okamžite zalarmovali pomoc.

Ako píše Sky News, dievčatko do továrne priviedol otec, ktorý tam pracuje ako SBS-kár. Dieťa, ktoré vychováva sám, zrejme po škole nemal kam inam odviezť. Podľa lekárov dievčatko utrpelo niekoľko zlomenín a je v kritickom stave.

Dievčatko s dáždnikom vyskočilo z okna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu