Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kúpelňový heavy metal: Chlapec bubnuje na práčke ako profík

Z tohto školáka raz niečo bude
Z tohto školáka raz niečo bude (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - To najposlednejšie miesto, kde by ste zvyčajne hľadali 10-ročného chlapca, je práčovňa. Pre jedného školáka je však práve tento priestor veľkou hudobnou inšpiráciou. Očarujúce video nedávno zverejnené na Youtube zachytáva mimoriadne nadaného chlapca, ktorý do rytmu bubnuje na práčke, akoby to robil už dlhé roky.

Bubnuje okolo otvoru práčky rôznymi spôsobmi viac ako minútu, rytmy mení s úplnou plynulosťou a to všetko s celkom pokojným výrazom na tvári. Občas dokonca siahne do vnútra práčky, aby zistil rôzne zvuky kovového bubna.

Niektorí z uživateľov internetového portálu, kde bolo video zverejnené, sa domnievali, že šikovný chlapec je autista. Pôvodný majiteľ nahrávky však tieto domienky poprel. "Je to len normálne, úžasné dieťa, ktoré jednoducho miluje bubnovať na spotrebičoch a zabávať sa tým," vysvetlil You Tube užívateľ Dan Carolla.

Malý blonďák má vraj prirodzený talent a doma trénuje aj na ozajstných bicích. Podľa pána Carollu hľadá chlapec inšpiráciu vo svojich hudobných idoloch, ktorými sú napríklad bubeník rockovej kapely Neil Peart, alebo jazzový bubeník Buddy Rich.

Keďže talentovaný školák už v 10-tich rokoch bezproblémov "odbubnuje" celú pesničku, niet pochýb o tom, že ak sa svojej záľube bude venovať aj naďalej, môže z neho byť veľmi úspešný hudobník.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu