Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dnes hviezdi na Jojke, kedysi... Fíha, veď on chcel byť kňaz!

Ondrej Kandráč Zobraziť galériu (5)
Ondrej Kandráč (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Vedeli ste to o ňom? Dnešný oslávenec Ondrej Kandráč (42) je nielen talentovaným muzikantom a spevákom, ale Slovensko ho pozná aj ako zabávača a moderátora jojkárskej relácie Všetko čo mám rád. Nechýbalo však veľa a jeho život sa mohol uberať úplne iným smerom...

Ondrej Kandráč sa narodil 2. februára 1978. Vyrastal v dedinke Krásna Lúka v okrese Sabinov. Talentovaný umelec sa k hudbe a folklóru dostal vďaka svojim rodičom. Prvýkrát koncertoval, keď mal 9 rokov.

Slovákom je známy nielen vďaka pôsobeniu v skupine Kandráčovci, ale aj ako jeden z moderátorov jojkárskej relácie Všetko čo mám rád. Občas sa objaví aj v programe Inkognito.

Ondrej Kandráč s kolegom a dobrým kamarátom Štefanom Skrúcaným.
Zobraziť galériu (5)
Ondrej Kandráč s kolegom a dobrým kamarátom Štefanom Skrúcaným.  (Zdroj: Instagram)

Ondrej sa netají svojou vierou v Boha. Vo viacerých rozhovoroch dokonca priznal, že istý čas pomýšľal na to, že sa stane kňazom. „Ako študent som uvažoval o kariére právnika, jeden čas som chcel byť stomatológom. No najlepšie by som sa cítil v úlohe farára. Sutana by mi sadla, dobre by som sa cítil na kazateľnici i v spovednici,” prezradil pre magazín Život talentovaný umelec.
Kandráčov život sa nakoniec uberal iným smerom. Po svojom boku má krásnu manželku Eriku, s ktorou majú syna Ondreja, dcérku Emku a už čoskoro k nim pribudne ďalší súrodenec.

Galéria: Ondrej Kandráč má takúto krásnu rodinu.

Viac o téme: Ondrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu