Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do Nitry za nábytkom a kvetmi!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Gardenia)

Ak hľadáte nový nábytok do vášho domu či bytu, alebo kvety a dreviny do vašej záhrady, zbystrite pozornosť! Výstavisko Agrokomplex v Nitre sa 24. - 28. apríla zaplní kvalitným nábytkom a pestrofarebnými kvetmi. Začína sa totiž veľtrh Nábytok a Bývanie, ktorý je spojený aj s obľúbenou výstavou Gardenia.

Široká ponuka nábytku pod jednou strechou

Ste fanúšikom klasického štýlu, ktorý je obľúbený najmä pre svoju eleganciu a tvorivosť alebo dávate prednosť jednoduchosti, minimalizmu a čistému dizajnu moderného štýlu? Páči sa vám romantika provensálskeho štýlu, ktorého charakteristickými črtami sú pôvabnosť a prírodné motívy v rôznych podobách? Veľtrh Nábytok a Bývanie je tu pre vás so širokou ponukou od viac ako 250 vystavovateľov kvalitného nábytku a jedinečných doplnkov do vášho vysnívaného domu či bytu.

Navyše nebude chýbať ani výstava Gardenia, ktorá vtiahne návštevníkov do voňavého pestrofarebného záhradkárskeho raja. Medzi hlavné lákadlá patrí najmä možnosť nakúpiť si od takmer 100 predajcov kvety, kríky, ovocné stromy, skalničky, sukulenty a potreby pre záhradkárov. Na výstave sa predstaví aj ďalších takmer 100 predajcov s doplnkovým tovarom.

Do Nitry za nábytkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gardenia)

Dobré rady nad zlato návštevníkom poskytnú odborníci zo Stavebnej komory SR, Cechu maliarov, Cechu strechárov, Slovenského zväzu záhradkárov, Slovenskej asociácie interiérových dizajnérov.

V rámci expozície Fóra dizajnu, ktoré je osvedčeným formátom Slovenského centra dizajnu, sa predstavia dizajnérske diela študentov a študentiek z viacerých vysokých škôl, zostavené kurátorským výberom Wandy Borysko. Téma 25. ročníka je každodennosť, ktorá ponúka zaujímavý pohľad na bežný život.

Do Nitry za nábytkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gardenia)

Návštevníci sa môžu tešiť aj na súťaž, v ktorej je možné vyhrať praktické veci, akými sú posteľ, pohovka, kreslo, stôl so stoličkami, policový regál či grafický návrh interiéru. Stačí vhodiť kupón zo vstupenky do zlosovacieho osudia a mať trochu šťastia pri žrebovaní.

Rokmi a kvalitou overený medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie vám, spolu s výstavou Gardenia a viac ako 440 vystavovateľmi a predajcami, prinesie množstvo inšpirácie ako si vkusne zariadiť dom, byt aj záhradu. Veľtrh sa koná na výstavisku Agrokomplex v Nitre od 24. do 28. apríla 2024.

Do Nitry za nábytkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gardenia)

Videopozvánka: 

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event/Nabytok-a-Byvanie-Gardenia

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu