Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hyundai má akciu na SUV modely. Koľko môžete ušetriť?

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Hyundai )

S príchodom jari pripravila automobilka Hyundai zaujímavé akciové zvýhodnenie viacerých svojich modelov. Ak teda premýšľate o kúpe nového SUV alebo crossoveru, zbystrite pozornosť. Vybrané skladové vozidlá sú teraz nielen cenovo dostupnejšie, ale aj pripravené pre svojich nových majiteľov bez zbytočného čakania.

  • Na vybrané SUV a crossovery ponúka Hyundai zaujímavé zľavy.
  • Tucson je výhodnejší o 3 700 €, Kona o 3 500 € a Bayon je lacnejší o 2 000 €.
  • Akcia je časovo obmedzená a platí na vybrané skladové vozidlá, ktoré sú pripravené na okamžitý odber.

Zvýhodnenej ponuke kraľuje Tucson

Dlhodobo najpredávanejšie SUV od Hyundai, na Slovensku veľmi obľúbený Tucson, si môžete v súčasnosti zaobstarať so zvýhodnením do 2 700 €. Táto zľava platí na všetky skladové vozidlá. Ale na vybrané skladové Tucsony dostanete zľavu až do 3 700 €! Výhodou je, že cenové zvýhodnenie platí na Tucsony so všetkými typmi pohonu – benzínové, naftové aj hybridné – a vyberať môžete z rôznych úrovní výbav a farieb.

Hyundai má akciu na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hyundai )

Štýlová Kona s atraktívnou zľavou

Zľavu až do 3 500 € ponúka Hyundai aj na svoj štýlový SUV crossover Kona. Tá je zaujímavá okrem iného tým, že medzigeneračne výrazne podrástla a patrí k najväčším a najpriestrannejším vozidlám vo svojej triede. Do vienka dostala aj výrazný dizajn, benzínový, hybridný aj čisto elektrický pohon a množstvo pokročilých technologických funkcií.     

Hyundai má akciu na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hyundai )

Praktický Bayon ešte výhodnejší

Výhodnejšie o 2 000 € môžete mať teraz aj najmenší model z pestrej ponuky SUV a crossoverov od Hyundai, model Bayon. Ponúka veľkú porciu praktickosti v podobe 411 litrového kufra a pod kapotou nájdete okrem turbom preplňovaného trojvalca aj tradičný a dnes už pomerne vzácny atmosférický štvorvalec!

Hyundai má akciu na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Hyundai )

Auto máte doma ihneď

Plusy jarnej akciovej ponuky od Hyundai nekončia zľavami. Výhodou je aj  skutočnosť, že na cenovo zvýhodnené skladové autá nemusíte prakticky vôbec čakať. Nové autá sú pre svojich budúcich majiteľov pripravené na skladoch u predajcov k okamžitému odberu. V prípade, že chcete kúpiť nové auto a hneď si ho aj užívať, ide o ideálnu situáciu.

Akciová ponuka na vybrané skladové vozidlá je časovo obmedzená a platí do vypredania zásob. Bližšie informácie získate u predajcov Hyundai a na webe Hyundai.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu