Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fotiek západu slnka je vraj dosť, novým trendom je fotenie východu!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: VSE)

Východoslovenská energetika sa v súťaži rozhodla upozorniť na zaujímavý jav. Krásny farebný západ slnka si zvykne odfotiť každý z nás, no rovnako krásny východ slnka už málokto. V novej súťaži nám pripomínajú, že i východ stojí za to!

Pomôžte dokázať, že východ slnka vie byť rovnako fotogenický ako západ avyhrajte fotovoltiku na svoj dom za 10 000 od Východoslovenskej energetiky. Stačí, ak do 31. 3. pošlete svoju fotku východu slnka na súťažnej stránke www.krasnyvychod.sk

Fotiek západu slnka je
 (Zdroj: VSE)

Vybraný šťastlivec si vďaka výhre môže značne znížiť svoje náklady na domácnosť, keďže fotovoltika mu bude vyrábať elektrinu zo slnka od východu až do západu slnka.

Fotiek západu slnka je
 (Zdroj: VSE)

Fotovoltika od Východoslovenskej energetiky je však dostupná, aj keď sa na vás neusmeje šťastie v súťaži. Na streche ju môžete mať už od 3 700 €! Presvedčte sa sami v e-shope VSE

K fotovoltickému riešeniu automaticky patrí služba Virtuálna batéria. Vďaka nej si viete nespotrebovanú elektrinu nazbieranú zo slnka uskladniť  a použiť ju neskôr.  Zákazníci sfotovoltikou od VSE môžu Virtuálnu batériu využívať už za 1 € mesačne. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu