Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

4 tipy ako zabaviť svadobných hostí!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: freepik.com)

Každá nevesta si želá, aby sa na jej svadbe hostia dobre bavili a radi na ňu spomínali. Oživením svadby preto môžu byť aj rôzne svadobné hry.

Pri správnom načasovaní dodajú svadobné hry vašej svadobnej hostine šmrnc navyše. Nezabudnite však, že súčasťou svadieb sú aj svadobné tradície a voľná zábava, preto to s programom pre svadobných hostí neprežeňte. Nech sa páči zopár tipov na svadobné hry:

Hľadanie nevesty / ženícha

Pri tejto hre musí ženích spoznať svoju nevestu (alebo naopak) len podľa hmatu so zaviazanými očami. Spomedzi svadobných hostí sa vyberie niekoľko žien / mužov, ktoré sa postavia alebo posadia pred ženícha spolu s nevestou. Ženích potom hmatom hľadá svoju nevestu podľa hmatu. Všetci pritom musia zachovať ticho, aby sa neprezradili.

Svadobný milionár alebo manželská zhoda

Novomanželia sa posadia na stoličky chrbtom k sebe. Každý z nich má v ruke jednu nevestinu a jednu ženíchovu topánku. Moderátor im postupne kladie rôzne otázky, na ktoré je odpoveď buď ženích alebo nevesta. Podľa toho novomanželia dvíhajú svoje topánky. Medzi najpoužívanejšie tázky patria napríklad:

  • Kto povedal prvý ľúbim ťa?
  • Kto častejšie začína hádku?
  • Kto viac chrápe?
  • Kto vypije viac alkoholu?
  • Komu viac smrdia nohy?
  • Kto bude hlava rodiny?
  • Kto bude pod papučou?
  • Kto bude platiť účty?

Ďalšou alternatívou je preskúšať touto hrou aj svadobných rodičov.

Svadobná tombola

Rozdajte svojim hosťom tombolové lístky (samozrejme zadarmo) a dajte im napríklad na výber 5 kusov na osobu. Potom prichádza na rad losovanie o ceny, ktoré sú často veľmi kreatívne, napríklad:

  • Romantická večera pre 2 osoby (instantná polievka so sviečkou)
  • Pobyt v Tatrách (balenie Horaliek)
  • Luxusný parfum (voňavý stromček do auta)
  • Vyhliadková jazda po Bratislave (2 lístky na MHD)

Svadobný veľtrh v B. Bystrici 2023 from Studio Skerak on Vimeo.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Cieľom hry je prekvapiť a samozrejme pobaviť.  

Jeden z kola von

Táto hra môže maž niekoľko podôb, napríklad ako stoličkový, metlový či klobúkový tanec.  Pri stoličkovom tanci sa vyberie niekoľko hostí, ktorí na hudbu tancujú okolo stoličiek. Stoličiek je však o jednu menej ako hostí. Keď DJ zastaví hudbu, hostia si musia rýchlo sadnúť a komu sa stolička neujde, ide z kola von. Pritom sa tiež odoberie jedna stolička.

Pri metlovom tanci sa zas tancuje v pároch. Keď hudba prestane hrať, každý si musí zmeniť partnera a kto to nestihne, tancuje jedno kolo s metlou.

Klobúkový tanec je určený chlapom, ktorí sa postavia do úzkeho kruhu a pochytajú sa za ramená. Do rytmu hudby si navzájom vymieňajú klobúky dokola z hlavy na hlavu. Kto sa pomýli alebo mu klobúk vypadne, ide z kola von. Hudba sa samozrejme stále zrýchľuje a vymieňanie klobúkov je čoraz náročnejšie až nakoniec zostane jediný víťaz.

4 tipy ako zabaviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Svadobný veľtrh)

O svadobnú zábavu na hostine sa vám väčšinou postará starejší alebo aj svadobní animátori. A aj týchto ľudí stretnete osobne na Svadobnom veľtrhu v Banskej Bystrici, ktorý sa koná už túto sobotu 2.3.2024 v priestoroch Hotela Lux v čase od 10,00 do 17,00h.

Všetky informácie nájdete na www.svadobnyveltrh.sk alebo na www.facebook.com/svadobnyveltrh.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu