Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy developer rozdáva peniaze: Pri kúpe bytu v Ružinove vám vráti až 7-tisíc eur!

Ovocné sady Trnávka PR článok Zobraziť galériu (2)
Ovocné sady Trnávka (Zdroj: JTRE)

Dostupnosť bývania je na Slovensku čoraz horšia a stále viac mladých ľudí sa pomaly lúči so snom bývať raz vo svojom. Nepomáha ani mierny pokles cien, keďže málokto si môže dovoliť splácať rastúce úroky na hypotékach. Teraz sa však na trhu objavila nová ponuka, ktorá pomáha s vysokými splátkami a môže zamiešať kartami na trhu s nehnuteľnosťami.

Dva roky bez komplikácii s výdavkami

Reč je o projekte Ovocné sady Trnávka developera J&T REAL ESTATE v bratislavskom Ružinove. Jedny z najdostupnejších bytov v novostavbách ponúkajú nielen vysokú kvalitu od jedného z najväčších developerov na trhu, ale benefit, ktorý majiteľom uľahčí splácanie hypoték na prvé dva roky bývania.

Noví majitelia bytov môžu využiť cashback v hodnote až 300 eur mesačne. Ten im môže byť vyplácaný každý mesiac na účet a jeho primárna úloha je pomôcť so splácaním vysokých úrokov, ktoré by sa v budúcnosti mali skorigovať a postupne klesnúť na prijateľnejšie hladiny.

Jeseň v Ovocných sadoch
Zobraziť galériu (2)
Jeseň v Ovocných sadoch  (Zdroj: JTRE)

Prvé byty sa vypredali rekordne rýchlo, obyvatelia si pochvaľujú

Byty v Ovocných sadoch patria medzi najdostupnejšie novostavby v hlavnom meste. Cena za štvorcový meter je 3700 eur s DPH. O vysokom záujme svedčí aj prvá etapa predaja, počas ktorej sa necelá polovica z celkového počtu 550 bytov predala do mesiaca. Druhá etapa je už takmer dokončená a pripravená k nasťahovaniu. 

„Prví obyvatelia oceňujú veľký centrálne osadený park. Zeleň dopĺňa komunitné vybavenie, detské ihrisko a priestor pre loptové hry. Mladé rodiny potešila i blízkosť verejnej materskej školy s kapacitou 80 miest, ktorá ešte stále prijíma nové deti. Momentálne sa dopredáva druhá etapa, ktorú už túto jeseň budeme odovzdávať majiteľom“ hovorí Ivan Bratko, vedúci predaja rezidenčných nehnuteľností.

J&T Real Estate je jedným z najúspešnejších developerov v Bratislave, medzi jeho projekty patria Eurovea City, ktorého súčasťou je prvý slovenský mrakodrap – Eurovea Tower, River Park či Zuckermandel. Z obytných projektov sú to Byty Fuxova, Nová Vlárska Kramáre a Karloveské rameno. Svoje projekty dokončuje načas a v zmluvách nenájdete inflačnú doložku, teda cena je pevná a nemenná!

Ak sa o bývaní v Ovocných sadoch chcete dozvedieť viac, kliknite na www.ovocnesady.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu