Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dobrý kúrenár je taký, ktorý má čas na svoju prácu

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: dreamstime.com)

Žijeme v časoch, kedy má remeselná práca opäť vysokú hodnotu. Po kvalitných “majstroch” je veľký dopyt, či už ide o stolárov, dlaždičov alebo kúrenárov. S dopytom však rastie aj tlak na malých živnostníkov, ktorí sa musia doslova obracať, aby vyhoveli zákazníkom dožadujúcim sa služby. Práve čas je komodita, ktorá sa cení zlatom.

Ako v každom inom biznise, aj v tom kúrenárskom je potrebné okrem remeselnej práce vykonávať množstvo ďalších činností. Práca kúrenára tak nepozostáva len zo samotnej opravy či inštalácie zariadenia, ale napríklad aj z nákupu materiálu, telefonickej, e-mailovej a osobnej komunikácie so zákazníkmi či riešenia potrebnej byrokracie, objednávok a faktúr. Kedy potom stíhať samotnú remeselnú prácu?

Dobrý kúrenár je taký,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dreamstime.com)

Kto pracuje ako kúrenár, veľmi dobre vie, o čom hovoríme. Zrejme každému živnostníkovi sa už stalo, že kvôli návalu povinností musel zákazníkov odmietať. Každá odmietnutá zákazka však znamená stratu časti príjmu a potenciálnych klientov. Nikto totiž na opravu kotla či vodovodu nemôže čakať večne. Dobrý kúrenár je tak dnes najmä ten, ktorý má na prácu čas. Ako to dosiahnuť?

Dobrý kúrenár je taký,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dreamstime.com)

Spolupráca so skúseným partnerom

Portál kurenari.online, ktorý zastrešuje centrum kúrenia Banik a syn, je tu pre všetkých kúrenárov, ktorí už nechcú strácať čas zbytočnými činnosťami. Ako skúsený partner im zadarmo poskytne podporu a know-how a postará sa o hladký priebeh všetkých zákaziek. Registráciou na portáli kurenari.online sa podnikateľ zbaví pravidelných ciest do veľkoskladu a bude môcť nakupovať materiál online za výhodné ceny. Získa tiež možnosť pravidelného vzdelávania a žiadna technológia už pre neho nebude neznáma. Vďaka portálu kurenari.online sa tak stane kúrenárom, akým vždy chcel byť.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu