Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trápi Vás časté nadúvanie, plynatosť, hnačky či dlhodobý nedostatok energie?

PR článok Zobraziť galériu (4)

Príčinou môže byť, alergia na rôzne druhy potravín, lepšie povedané potravinovej intolerancie. Tie sú medzi ľuďmi pomerne časté. Alergia na cesnak, jablká, orechy, citrusy, mlieko, lepok či nejakú ďalšiu potravinu má skoro každý z nás. Orechy alebo citrusy môžeme zo stravy ľahko vyradiť, horšie to je s intoleranciou na lepok alebo laktózu. Vyradiť z našej stravy pečivo alebo mliečne produkty už je značne obmedzujúce. Našťastie aj pre tieto potravinové intolerancie už existuje riešenie.

Trávenie lepku náš organizmus nadbytočne zaťažuje

Označenie lepok je odvodené od slova "lepiť", to je podľa odborníkov práve to, čo lepok v našich črevách vykonáva. Črevá doslovne zalepí a tá nie sú schopné dostatočne tráviť všetky živiny. Prichádzajú zažívacie ťažkosti. Lepok je hojne zastúpený vo všetkých typoch pšenice, ryže, jačmeňa, stretneme sa s ním hlavne v pečive. Pre celiakov je jedinou terapiou bezlepková diéta. Tá má však zmysel aj pre ľudí, ktorí môžu mať len čiastkové príznaky intolerancie na lepok. Napospol si potom pochvaľujú, že im ustúpili tráviace ťažkosti a cítia viac energie. Veľmi obľúbená je medzi športovcami a jej zástancom je aj tenista Djokovič. Teraz sa ukázalo, že takáto diéta nie je vždy nevyhnutne potrebná, a to aj vďaka českým vedcom!

Viac informácií teraz na www.naalergie.sk

Trápi Vás časté nadúvanie,
Zobraziť galériu (4)

Českí vedci sa podieľali na vývoji preparátu pre lepšie trávenie lepku

Práve teraz prichádza do slovenských lekární výživový doplnok LepokFit, ktorý je vyvinutý priamo pre osoby s intoleranciou na lepok. Mechanizmus účinku je celkom jednoduchý. LepokFit obsahuje enzýmy, ktoré dokážu štiepiť lepok na jednotlivé oligopeptidy a aminokyseliny. Tie sú potom pre človeka ďaleko lepšie stráviteľné. Užívajte 1 tabletu bezprostredne pred jedlom obsahujúcim lepok, odstránite tak nepríjemné príznaky spojené s intoleranciou na lepok ako sú obťažujúce nadúvanie, zlé trávenie alebo dlhodobý nedostatok energie. Teraz na eshope Dr.Max za cenu 13,49 €.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

Trápi Vás časté nadúvanie,
Zobraziť galériu (4)

Intolerancia laktózy je celosvetový problém

Problémy s trávením mliečnych produktov majú ľudia na celom svete. Odhaduje sa, že je to cez 60% ľudí. V prípade Slovenské republiky sa tráviace problémy súvisiace s laktózovú intoleranciu objavujú u cca. 20% populácie. Nepríjemnými prejavmi laktózovej intolerancie sú predovšetkým nevoľnosť, plynatosť alebo bolesti hlavy či brucha. Väčšina z nás je zvyknutá raňajkovať napr. jogurt, syry alebo ďalšie mliečne produkty. Tie majú tendenciu zahleňovat naše telo a spôsobovať nám zdravotné problémy, preto je potrebné laktózu obsiahnutú v mlieku dobre stráviť či sa vyhýbať mliečnym produktom, čo je však celkom obmedzujúce. Našťastie existuje riešenie v podobe produktu s obsahom enzýmov rozkladajúcim mliečny cukor laktózu, ako je LaktoPlus

Viac informácií teraz na www.naalergie.sk

Trápi Vás časté nadúvanie,
Zobraziť galériu (4)

Vďaka LaktoPlusu bude vaše obmedzenie príjemnejšie!

LaktoPlus je najsilnejším produktom na trhu, ktorý je určený pre osoby s intoleranciou na potraviny obsahujúci laktózu. Disacharid laktóza sa nachádza predovšetkým v mliečnych výrobkoch. Už jedna tableta výživového doplnku LaktoPlus s obsahom enzýmu laktáza dokáže rozštiepiť obsah laktózy zodpovedajúci ½ litra mlieka. LaktoPlus je navyše obohatený aj o črevné baktérie bacillus subtillis, ktoré sú potrebné pre naše zdravé črevá. Stačí užívať 1 kapsulu pred jedlom obsahujúcim laktózu (mliečne produkty) a môžete zhrešiť. Vychutnajte si svoje obľúbené mliečne výrobky bez nepríjemných ťažkostí! Teraz na eshope Dr.Max za cenu 9,89 €.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu