Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

SÚŤAŽ: Vyhrajte s Jarabinkami vianočné nákupy v hodnote až 100 €

Projekt Jarabinky PR článok Zobraziť galériu (5)
Projekt Jarabinky (Zdroj: jarabinky.sk)

Pamätáte, aké to bolo, keď ste vyrastali? Naháňali ste sa s deťmi zo susedstva po zasneženom dvore, mali ste svojich kamarátov a tú „druhú“ skupinku, s ktorou ste sa neustále guľovali? Domov ste sa vracali špinaví a zmrznutí, ale plní zážitkov? Vaše deti to môžu zažiť tiež. A vy s nimi. V Jarabinkách, ktoré práve spúšťajú predaj druhého dvora.

Dva vlastné dvory

Projekt na Jarabinkovej ulici v atraktívnej časti Ružinova je splneným snom každého, kto túži po skutočnej komunitnej atmosfére. „Dušou“ celého projektu sú dva vnútorné uzatvorené dvory, ktoré budú prístupné iba pre obyvateľov Jarabiniek. Miesto, na ktorom môžu deti bezpečne objavovať svet, stavať iglu a vyblázniť sa na ihrisku, kde sa spoznáte so svojimi susedmi.

Projekt Jarabinky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: jarabinky.sk)

Skvelá dostupnosť, to sú zosobnené Jarabinky

Jarabinkách naberá slovné spojenie „dobrá dostupnosť“ úplne nový význam. Do obchodu môžete ráno vybehnúť v papučiach, pretože ho máte priamo pod domom - a to isté platí aj pre vašu rannú kávu. Pobočku banky či lekáreň máte skutočne len na skok. A keď budete chcieť „vypadnúť“, privíta vás novorozvíjajúca sa oblasť Nivy s vynovenou hlavnou autobusovou stanicou. Vianočné nákupy zvládnete v neďalekej Eurovei a blízke centrum vám ponúkne kultúrne akcie, divadlá či zábavu.

Projekt Jarabinky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: jarabinky.sk)

O dobrú dostupnosť v rámci mesta sa postará blízka zástavka MHD a tiež neďaleký diaľničný obchvat.

Prvých 20 bytov na novom dvore za výnimočnú cenu!

Druhý dvor je dôvod na radosť. Dvakrát viac detských úsmevov, dvakrát viac priestoru na guľovačky, a dvakrát viac zasneženej vianočnej nálady. Pri príležitosti jeho spustenia čakajú na prvých 20 záujemcov špeciálne uvádzacie ceny. Nové bývanie na druhom dvore Jarabiniek budete môcť mať už od 2165 €/m2.

Projekt Jarabinky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: jarabinky.sk)

Vianočná súťaž v Jarabinkách

Dobré susedské vzťahy sú základom spokojného bývania a studnicou skvelých zážitkov pre deti aj dospelých. Zažili ste také aj vy? Pošlite nám fotky, zo súčasnosti či dávnej minulosti, ako ste sa hrali na dvore alebo na ulici, zo susedskej párty, jarného upratovania, domovej schôdze.

Ukážte vaše zážitky so susedmi. Pošlite nám fotku, ktorej témou budú „dobré susedské vzťahy“, a zapojíte sa do súťaže o celkovo 200 € na vianočné nákupy.

Projekt Jarabinky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: jarabinky.sk)

Vaše fotky nám posielajte na mail susedskevztahy@topky.sk do 18. 12. 2017 do 17:00. 3 najkrajšie fotky, ktoré vyberiete sami hlasovaním, získajú od Jarabiniek 100 € a 50 € na vianočné nákupy.

Presné pravidlá súťaže nájdete po kliknutí na tento odkaz.

www.jarabinky.sk

- Reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu