Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kariéra na pláži. Využite leto na osobný rozvoj

PR článok Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Kariéra na pláži, Mágio pláž)

Máte z pracovného pohovoru stres, strach, potia sa vám ruky, podlamujú kolená, máte vyschnuté hrdlo, červenáte sa alebo si myslíte, že nie ste dosť dobrí?! Zachovajte pokoj, nasaďte si slnečné okuliare, zaborte nohy do piesku, osviežte sa ľadovým kokteilom, prípadne studeným pivom, nadýchnite sa sviežeho letného vánku a pripravte sa na svoju kariéru v plážovej atmosfére pod dohľadom skúsenej personalistky!

Už túto stredu sa na bratislavskej Magio pláži rozbieha nový letný projekt s názvom Kariéra na pláži. Plážové kariérne podujatie je prvé svojho druhu na Slovensku. Jeho návštevníci majú možnosť okrem iného pripraviť sa na pracovný pohovor naozaj originálne.

Projekt je zameraný na zamestnancov aj na zamestnávateľov a reaguje na všeobecný nedostatok pracovnej sily na Slovensku. Cieľom projektu je poskytnúť zamestnancom možnosť zvyšovania ich osobnej hodnoty na trhu práce. Projekt vytvára priestor na otestovanie ich vedomostí, úrovne jazykových znalostí, na konzultácie a poradenstvo či na zorientovanie na trhu práce.

Zamestnávateľom a firmám ponúka projekt nástroj na nábor nových zamestnancov či na budovanie vlastného Employer Brandingu, ktorý je horúcou témou dneška.

Projekt Kariéra.sk na pláži štartuje už najbližšiu stredu 19. 7. 2017 o 14.00 hod. v priestoroch Magio pláže. Témou prvej kariérnej stredy je cvičný pracovný pohovor v zmysle hesla „Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“. Odborným garantom projektu je renomovaná personálna manažérka Josephine M. Swift, ktorá má vyše 19-ročnú prax v oblasti ľudských zdrojov doma aj v zahraničí. Pracovala pre nadnárodné firmy ako KPMG, Lenovo či Alcatel.

Kariéra na pláži. Využite
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Kariéra na pláži, Mágio pláž)

„Nezáleží na tom, či hľadáte prácu na Slovensku alebo za hranicami, ak ste dostatočne sebavedomý a viete obhájiť, prečo ste tým pravým kandidátom na ponúkanú funkciu, nemôžete neuspieť!“ tvrdí Josephine M. Swift.

Okrem cvičného pracovného pohovoru bude záujemcom k dispozícii aj „Líčenie na pracovný pohovor“ v spolupráci s dm drogerie, kde sa dozviete, aká vizáž je optimálna na pracovný pohovor, čo vášmu výzoru prospeje a čoho sa radšej vyvarovať.

Nultý ročník projektu venuje pozornosť aj odbornému školstvu a duálnemu vzdelávaniu.

Organizátorom projektu je Zoznam.sk, prevádzkujúci portály Kariera.sk a Karierainfo.sk. Spoluorganizátorom je MW Promotion, s. r. o.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu