Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chôdza dokáže urobiť s vašim telom zázraky

Kniha Cesta ke zdraví PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Cesta ke zdraví (Zdroj: PR)

Michail Tombak patrí do svetovej elity špecialistov prírodných liečebných metód. Jeho knihy Je možné žit 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné sú preložené do 12 jazykov a sú prístupné v 67 štátoch. Prinášame vám malú ochutnávku ďalšej publikácie s názvom Cesta ke zdraví.

Ako sa píše v knihe Cesta ke zdraví, chôdza sa často nazýva kráľom fyzických aktivít. Aby sme sa o tom presvedčili, stačí behom chôdze priložiť ruky na pás a zistíme, že pracujú všetky svaly. Pri žiadnej inej fyzickej činnosti nedosahujeme takú harmóniu. Prejsť sa môžete kdekoľvek a za každého počasia. Každodenná prechádzka - aspoň 1-3 kilometrov, je perfektným stimulátorom srdcového svalu a cievneho obehu. Myslite na to, že každým krokom prepláva krv cievami, čistí a vyživuje telo, naplňuje ho zdravím.

Chôdzou na boso môžeme získať energiu zo zeme. "Najlepšia obuv, je žiadna obuv", hovoril Hippokrates. Chôdza na boso je prirodzenou masážou chodidiel, ktorá priaznivo ovplyvňuje funkciu všetkých vnútorných orgánov. V dobe vzniku obuvi sa zmenšil kontakt ľudského organizmu s elektrickými nábojmi Zeme. Ak sa chcete zbaviť bolesti hlavy, podráždenia, neurózy a nespavosti, mali by ste na boso chodiť pri každej možnej príležitosti.

V knihe ruského autora Je možné žít 150 let? autor poznamenal, že ľudský organizmus je schopný žiť dvakrát dlhšie, ako je náš priemerný súčasný vek. Nesníva len o predĺžení života, ale ide mu predovšetkým o zlepšenie jeho kvality. Na svoju chorobu si zarábame veľmi dlho a rovnako tak dlho sa potom usilujeme o svoje zdravie. Táto filozofia je sprievodným motívom knihy Cesta ke zdraví. Uvedené recepty, ktoré v knihe nájdete, umožňujú zlepšenie zdravotného stavu využitím prírodných, ľahko dostupných zložiek, bez dnes tak charakteristického chemického arzenálu.

"Som hlboko presvedčený, že v mnohých životných situáciách by človek mal byť sám pre seba lekárom a radcom - týmto spôsobom poznávať fungovanie svojho organizmu a odstrániť príčiny svojich chorôb a trápenia", hovorí Michail Tombak, ktorý už vyskúšal niekoľko receptov v praxi. Vybral z nich to, čo je naozaj hodnotné a efektívne, a preto by sa s vami rád podelil o tieto vedomosti v jeho knihe Cesta ke zdraví.

Užitočná publikácia Cesta ke zdraví sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk, ktorý odporúča až 93 % zákazníkov. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Cesta ke zdraví
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu