Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Darčeky na poslednú chvíľu? Žiadny problém!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Prípravy na najkrajšie sviatky v roka sú v plnom prúde, do Vianoc už zostáva len niečo vyše týždňa. Ak ste si nákup vianočných darčekov nechávali na poslednú chvíľu, je najvyšší čas poobzerať sa po niečom, čo poteší vašich blízkych.

S narastajúcim časovým stresom je však čoraz ťažšie vymyslieť niečo originálne. Ak hľadáte inšpiráciu, máme pre vás tip - Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe. Až do 21. decembra tu na vás čaká viac ako 300 predajcov, ktorí ponúkajú nielen krásne vianočné dekorácie a živé stromčeky, ale aj darčeky, z ktorých si vyberie každý - hračky, knihy, kozmetiku, šperky a bižutériu, oblečenie, elektroniku, nábytok, doplnky do interiéru, sklo a mnoho iného. Na Dňoch Vianoc kúpite malé milé drobnosti pre kamarátov, ale aj hodnotnejšie dary, ktoré zaručene potešia.

Darčeky na poslednú chvíľu?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Ak dávate prednosť ručne vyrobeným darčekom, rozhodne nevynechajte Vianočný handmade víkend so Sashe.sk, ktorý sa v Inchebe počas Dní Vianoc uskutoční už tento víkend, 17. – 18. decembra. Podujatie bude jedinečnou príležitosťou nakúpiť posledné vianočné darčeky a milé drobnosti, ktoré ponúkne až stovka predajcov sústredených v rámci spomínaného portálu. Originálne šperky, ručne robené mydlá, kabelky, oblečenie, dekorácie, háčkované a pletené výrobky, sviečky, ozdoby na stromček a ďalšie ručne vyrábané predmety ocení každý milovník dizajnu, poctivej ručnej práce a kvality.

 

Vstupenky si môžete pohodlne kúpiť cez .

Viac informácií o Dňoch Vianoc získate na www.incheba.sk.

Darčeky na poslednú chvíľu?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu