Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Náhle zmeny v jojkárskom Talente: Blíži sa koniec a... Všetko je odrazu inak!

Porota šou Česko Slovensko má talent Zobraziť galériu (4)
Porota šou Česko Slovensko má talent

BRATISLAVA - Zmenili plány! Jojkársky Talent beží na obrazovkách už niekoľko rokov. Za ten čas vidno, že kompetentní skresali množstvo živých vysielaní, ktoré sú samozrejme finančne dosť nákladné. Tento rok bol v tomto smere podľa našich informácií pripravený poriadny extrém. Na Kolibe rátali iba s finálovým priamym prenosom. Nakoniec je však všetko inak.

Nie je žiadnym tajomstvom, že priame prenosy sú pre televízie nákladné. Preto už niekoľko rokov sledujeme federálne, česko-slovenské šou, v ktorých si finančné výdavky rozdelili dve stanice. 

Mnohí diváci si určite všimli aj to, že kým v minulosti bolo v súťaži viacero semifinálových kôl, dnes je to úplne inak. Postupom rokov sledovanosť väčšinou už nie je taká bombastická ako na začiatku, a tak sa televízie snažia čo najviac ušetriť. 

Televízia Joj v tomto smere tento rok zamýšľala úplný extrém. Podľa našich informácií plánovali na Kolibe odvysielať naživo jediné kolo – to finálové. Výber súťažiacich do priameho prenosu by tak bol zrejme len na porotcoch. Diváci by nemali šancu zasiahnuť do ničoho, rozhodli by len o samotnom víťazovi. 

Nakoniec sa však situácia zmenila a Jojka už ohlasuje aj semifinálové kolo. Za všetko môže rekordná sledovanosť, s ktorou Česko Slovensko má talent túto jeseň odštartovalo. „Tento rok sme mali nastavený model jedného živého prenosu – finále. Tvorivý tím však na základe úspechu šou zaradil okrem finále aj živé semifinále, ktoré diváci môžu sledovať 18.11.,” potvrdila nám PR manažérka Katarína Gajdošíková. 

Už dnes diváci uvidia, ako porota vyberie z množstva postupujúcich tých súťažiacich, ktorí sa predvedú budúcu stredu v semifinálovom kole. Rozhodnutie poroty bolo pravdaže veľmi obtiažne a trvalo niekoľko hodín, pretože piaty ročník bol nabitý množstvom skvelých talentov,” uviedla Gajdošíková. Finálové kolo sa bude konať v sobotu 21. 11.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu