Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česko Slovensko našlo svoj Talent: Diváci nespokojní s víťazkou... A ešte sa aj strápnila!

Absolútnou víťazkou 5. série šou Česko Slovensko má talent sa stala speváčka Gyöngyi Bodišová. Zobraziť galériu (24)
Absolútnou víťazkou 5. série šou Česko Slovensko má talent sa stala speváčka Gyöngyi Bodišová. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto príliš nevyšlo! V sobotu večer sa na obrazovkách Jojky a Primy konalo veľké finále televíznej šou Česko Slovensko má talent. Na pódiu sa predstavilo desať najväčších talentov tohto ročníka, no z výhry sa mohol tešiť len jeden z nich. Nakoniec to bola speváčka Gyöngyi Bodišová (22). Jej víťazstvo však mnohých divákov poriadne rozhnevalo. A na záver si tmavovláska stihla vyrobiť aj poriadny trapas.

Od sobotnej noci pozná Česko Slovensko svoj nový Talent. Spomedzi desiatky súťažiacich, ktorí vo veľkom finále bojovali o rozprávkovú výhru 100 000 eur, zaujalo najviac spevácke umenie a absolútnou víťazkou sa stala Gyöngyi Bodišová.

Výsledok talentovej šou však doslova rozhneval obe naše krajiny – diváci totiž s víťazkou vôbec nie sú spokojní, čo vyjadrujú aj na sociálnej sieti. Facebookovú stránku projektu takmer okamžite po vyhlásení výsledkov zaplavili negatívne komentáre, ktoré dávajú jasne najavo, že Gyöngyi pre Čechov a Slovákov jednotkou rozhodne nie je. 

Podľa väčšiny skrátka na ľudí len zapôsobil jej smutný osud. „Vyhral príbeh, nie talent. Po tomto viem, že ak budú ďalšie série tejto relácie, pozerať to nebudem,“ zhodujú sa komentujúci. „Toľko nadaných ľudí a takýto víťaz? Všetky komentáre negatívne. Tak kto pre ňu vôbec hlasoval? A vôbec, tu by speváci nemali čo robiť. Nech si idú do SuperStar,“ objavovalo sa v príspevkoch.

Speváčke navyše diváci vyčítali, že napriek tomu, že sa stala absolútnou víťazkou, vôbec neprejavovala emócie: „Mohla sa aspoň trošku pretvarovať, že ju to potešilo, lebo sa tvárila, ako keby vyhrala poukaz do hypermarketu za 10 €.“ No ktovie aké pocity Gyöngyi v tej chvíli prežívala. Možno len bola v obrovskom šoku. 

A ten zrejme mohol aj za trapas, ktorý si vyrobila v samom závere programu. Keď sa totiž pred kamerami chcela poďakovať ľuďom zo zákulisia šou Česko Slovensko má talent, tak sa zamotala, že jej nikto nerozumel.

„Ja by som sa ešte tiež chcela poďakovať pánovi Mižarovi, či ako sa volá, ten čo mi robil tie velikánske šaty. Veľmi sa snažil a neviem... Páči sa mi ako ten pán režisér. Neviem, ako sa... Zabudla som. Pán Jeffo, veľmi pekne vám ďakujem za krásne tieto... chvíle, ktoré som tu mohla mať. Ďakujem veľmi pekne,“ zahlásila v priamom prenose Bodišová. Na sociálnych sieťach za to zožala veľkú kritiku a mnohí jej vyčítajú, že sa vôbec nevie vyjadrovať. No snáď speváčka svoju šancu, ktorá sa jej víťazstvom v projekte naskytla, nepremárni a budeme o nej ešte veľa počuť. 


Ak vás zaujíma, aké pocity prežívala víťazka krátko po triumfe v súťaži alebo aké plány má so svojou začínajúcou kariérou, môžete sa jej na to opýtať v našom online rozhovore. Gyöngyi Bodišová príde do Topiek a bude odpovedať na vaše zvedavé otázky. V pondelok o 10:00!

Víťazka šou Česko Slovensko má talent Gyöngyi Bodišová bude online: V pondelok o 10:00!

Viac o téme: Česko Slovensko má talentGyöngyi Bodišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu