Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošovej ponižujúce spomienky: Najväčšia hanba v kariére!

V súvislosti s Karlom Gottom zažila Iveta Bartošová veľké poníženie hneď v úvode kariéry. Zobraziť galériu (5)
V súvislosti s Karlom Gottom zažila Iveta Bartošová veľké poníženie hneď v úvode kariéry. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Namiesto splneného sna tvrdý pád! Iveta Bartošová (†48) vždy túžila byť speváčkou a vzhliadala k hviezdam šoubiznisu. Bola preto v siedmom nebi, keď v úvode svojej kariéry dostala možnosť zaspievať si s Karlom Gottom (74) na jednom pódiu. Išlo o vianočný koncert, ktorý mal byť vysielaný aj v televízii. Blondínka preto získala pocit, že konečne dobyla Prahu. Namiesto toho však prišlo kruté vytriezvenie. Keď na program pozvala polovicu dediny, zistila, aké nemilé prekvapenie jej tvorcovia pripravili.

Iveta Bartošová začala profesionálnejšie spievať začiatkom 80-tych rokov. V roku 1985 vydala prvý album Knoflíky lásky spoločne s Petrom Sepéšim. Jej hviezda sa pomaly zažínala a v tom istom roku dostala šancu zaspievať Karlovi Gottovi na nakrúcaní jeho vianočného koncertu.

Iveta bola šťastím bez seba, no zároveň sa prejavila aj jej citlivá povaha a nedostatok sebadôvery. „Nakoniec som to oplakala. Vyliezla som z tej krabice a úplne sa triasla,” píše sa v knihe Pravdivý príbeh Ivety Bartošovej alebo vrahovia a tí druhí

Roztrasená blondínka nakoniec svoju pieseň odspievala a myslela si, že jej patrí svet. „Vedela som, že v tej chvíli sa mi splnil sen. Stála som pred obrovským publikom a kamerami vedľa Karla Gotta!” spomínala na túto chvíľu umelkyňa. A svojím úspechom sa samozrejme chcela aj patrične pochváliť. „Doma na Morave som na Vianoce pozvala polovicu dediny, aby sa prišli pozrieť, ako som pokorila Prahu. A nič. Až pri záverečných titulkoch mi došlo, že ma vystrihli,” prezradila Iveta o mimoriadne ponižujúcej chvíli v jej živote. Kým ona mala pocit, že sa dotkla hviezd, televízia jej výkon nepovažovala za dosť dobrý a nemilosrdne ju z Gottovho programu odstránila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu