Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmilenec Bartošovej odhalil nové skutočnosti: S Rychtářom len zo strachu o synov život

Bartošová vraj s Rychtářom bola len zo strachu o synov život Zobraziť galériu (11)
Bartošová vraj s Rychtářom bola len zo strachu o synov život

PRAHA - Napriek tomu, že od smrti Ivety Bartošovej ubehol už takmer mesiac, stále vychádzajú na povrch nové informácie týkajúce sa jej života. Vdovec Rychtář i bývalý priateľ Martucci sa totiž akoby pretekajú v produkovaní čím ďalej tým desivejších informácií. Tento raz so šokujúcimi skutočnosťami prišiel Domenico.

Domenico Martucci na sociálnej sieti zverejnil svoju výpoveď z polície, ktorá odhalila ďalšie hrozivé skutočnosti. Hoci pravdepodobne všetci očakávali, že nič pekné o Rychtářovi policajtom nepovie, toto asi nepredpokladal nikto.

Podľa jeho výpovede sa Bartošovej Rychtář vyhrážal smrťou syna Artura, a preto ako matka neváhala, zbalila sa a odišla z Talianska späť do Čiech aj napriek vyslovenému zákazu lekára. "Pretože mala Iveta o Artura strach a kvôli psychickému nátlaku sa Iveta vrátila späť k Rychtářovi," povedal Martucci polícii.

Skutočnosti sú natoľko zarážajúce, že je priam zvláštne, že horkokrvný Talian nevyhľadal políciu už skôr. Aj na tieto dohady má však Bartošovej exmilenec odpoveď: "Iveta ma žiadala, aby som toto nikdy nikomu nepovedal, čo som aj dodnes dodržal."

Takto vyzeral Martucciho príspevok na Facebooku:

Martucci tvrdí, že sa
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu