Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošovej posledný telefonát pred smrťou: 17 hodín po tomto rozhovore skočila pod vlak!

Iveta približne 17 hodín pred svojou smrťou volala s matkou Svatavou. Zobraziť galériu (6)
Iveta približne 17 hodín pred svojou smrťou volala s matkou Svatavou.

PRAHA - Riadil úplne všetko! Mesiac po smrti Ivety Bartošovej (†48) sa dostal na verejnosť záznam jej posledného rozhovoru s matkou. Svatava Bartošová (74) sa snažila so svojou dcérou spojiť 28. apríla večer, no neúspešne. Nakoniec im rozhovor sprostredkoval speváčkin manžel, ktorý musel mať všetko pod kontrolou. Približne 17 hodín po telefonáte sa však umelkyňa z jeho moci vymanila. A to navždy. Skočila totiž pod vlak. Vypočujte si, o čom hovorila krátko pred smrťou.

Bola už rozhodnutá?! Iveta Bartošová 28. apríla približne o šiestej večer telefonovala so svojou matkou. Rozhovor sa však takmer vôbec neuskutočnil. Podľa záznamu, ktorý priniesol portál extra.cz, sa totiž Svatava márne pokúšala svojej dcére dovolať. Nakoniec sa jej ozval Josef Rychtář. „Ona si vypína zvuk,” zdôvodnil, prečo samotná speváčka svoj mobil nezdvíhala. 

Po úvodných rečiach nakoniec podal telefón manželke, ktorá sa konečne mohla s matkou porozprávať. Prebrali spolu rôzne témy. Svatava vyslovila obavy v súvislosti s rapídnym chudnutím speváčky, no zároveň ju tešilo, že blondínka znie oveľa lepšie než naposledy. 

O samotnom Rychtářovi nepadlo ani slovo. Evidentne preto, že sa dvojica spojila práve cez neho a on bol počas rozhovoru nablízku. Umelkyňa tak viedla so svojou matkou rozhovor, ktorý pôsobil úplne normálne. Napriek tomu na druhý deň približne o pol dvanástej skočila pod vlak. „Je dobre, že to budú ľudia počuť. Je neskutočné, koľko klamstiev sa šíri,” povedal k záznamu pre extra.cz vdovec. Nahrávka pritom s najväčšou pravdepodobnosťou pochádza práve z jeho telefónu, z ktorého svokre zavolal a médiám ju zrejme poskytol on sám. Ide tak opäť o jeho pokračujúcu mediálnu hru. 

AUDIO: Rozhovor Ivety Bartošovej s matkou Svatavou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu