Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rychtář po smrti Bartošovej pritvrdil: Drsný vyhadzov Artura, vyhrážky Štaidlovi!

Josef Rychtář robí problémy Arturovi aj jeho otcovi Ladislavovi Štaidlovi. Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář robí problémy Arturovi aj jeho otcovi Ladislavovi Štaidlovi.

BRATISLAVA - Zmenil rétoriku! Josef Rychtář (56) krátko po smrti Ivety Bartošovej (†48) vyhlásil, že akéhokoľvek dedičstva sa vzdá v prospech Artura Štaidla (17). Keď si však speváčkin syn prišiel do maminej vily po svoje veci, vdovec ho dnu nepustil. A vzápätí začali chlapcovmu otcovi Ladislavovi Štaidlovi (69) chodiť výhražné správy. Okrem iného sa v nich písalo, že bývalý ochrankár nemieni dom opustiť s prázdnymi rukami.

Verejne tvrdí jedno, súkromne druhé! Josef Rychtář dva dni po samovražde Ivety Bartošovej poskytol televízii Prima obsiahly rozhovor. Vyjadril sa aj k tomu, čo bude so speváčkinou vilou. „Pokiaľ by mi tu vznikol akýkoľvek podiel, tak sa ho zrieknem v prospech Artura,” povedal vtedy majiteľ bezpečnostnej agentúry. 

O to viac prekvapuje, že Ivetinho syna tri týždne po tragédii ani len nepustil do domu, kde je stále v podstate zabarikádovaný pod dohľadom ochranky. „Artur sa strašne Rychtářa bál, preto si so sebou vzal človeka, ktorý ho tam sprevádzal. Chcel si len vziať svoje veci a zase odtiaľ zmiznúť. Ale nikto mu neotvoril napriek tomu, že tam parkovalo auto,” povedal pre Super.cz dobre informovaný zdroj, podľa ktorého boli svedkami márneho pokusu aj Pepove gorily. 

Ešte zaujímavejšie je však to, čo sa začalo diať potom. Ladislavovi Štaidlovi totiž vraj po Arturovom odchode začali chodiť zvláštne správy z cudzieho mobilného čísla. „Boli o tom, že Rychtář nie je žiadny blbec a ak si myslí, že odíde len s igelitkou, tak sa Štaidl strašne mýli. Vec vraj ešte neskončila, dedičstva sa nevzdá a že ešte bude poriadne zle,” cituje český portál svojho informátora. 

Výhražné esemesky síce neprichádzali z Josefovho čísla, ale časová zhoda s návštevou Artura zrejme nebude náhodná. Evidentne ich písal niekto, kto bol s Rychtářom vo vile. Tiež nie je ťažké uveriť, že si vdovec robí nárok na Ivetin majetok. Môže tomu nasvedčovať aj fakt, že stále býva v dome po umelkyni a necháva sa strážiť. Pred časom sa totiž pre Primu vyjadril, že sa odsťahuje hneď po pohrebe. A to zatiaľ nesplnil. Nebude to zrejme jediná záležitosť, v ktorej koná nakoniec inak, ako sľuboval...

Knihy o Ivete Bartošovej>>

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu