Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krvavá bitka pred Bartošovej (†48) domom: Zabijem ťa, zúril Rychtář!

Josef Rychtář a Zdeňek Macura sa opäť predviedli. Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář a Zdeňek Macura sa opäť predviedli. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Opäť sa predviedli! Vdovec po Ivete Bartošovej (†48) Josef Rychtář (56) a speváčkin obdivovateľ Zdeněk Macura (39) sa nedokážu správať vhodne a dôstojne ani po jej smrti. Len deň po tragickej udalosti sa totiž za prítomnosti novinárov a fotografov pustili do krvavej roztržky pred domom zosnulej interpretky. Vzduchom lietali päste a vyhrážky smrťou.

V priebehu posledného roka sa v súvislosti so škandálmi Ivety Bartošovej spájali najmä mená Josefa Rychtářa a Zdeňka Macuru. Ak by náhodou niekto čakal, že po speváčkinej samovražde sa ich správanie ako-tak znormalizuje, bol by na omyle. Len deň po tragickej udalosti sa totiž stretli pred blondínkiným domom, kde opäť vyvádzali ako besní.

Spúšťačom vyčíňania dvoch dospelých mužov bol plagát, ktorý Macura zavesil na Bartošovej dom. „Rychtář je vrah! Vypadni odtiaľ, ty zákerný vrah!” stálo na transparente napísanom na baliacom papieri so svadobným motívom. V danej chvíli sa vracal z miesta nešťastia vyobliekaný Josef, ktorému pri zapaľovaní sviečky na koľajniciach znovu robili spoločnosť novinári.

„Koho som zabil? Povedz mi, koho som zabil,” ziapal na Macuru vdovec, ktorý sa na ochrancu týraných žien zahnal päsťami. „Čo sa ma dotýkaš, ty vrah? Ty špina! Ja viem, čo mi ona o tebe hovorila. Že nevie, ako sa ťa má zbaviť,” vrieskal Zdeněk, ktorý Ivetu pred necelým rokom uniesol do Talianska. A od vtedy sa obaja páni dostali do viacerých potýčok.

„Upozornil som ho na to, že ak sa tu objaví aj na druhý deň po tejto tragédii a bude tu vylepovať takéto plagáty, tak pokojne zverejnite, že ho zabijem na mieste,” zastrájal sa v rozhovore pre blesk.cz Rychtář. „Nemám čo stratiť. Najdrahšie, čo som mal som stratil už včera,” dodal.
Knihy o Ivete Bartošovej nájdete tu>>

Viac o okolnostiach smrti Ivety Bartošovej si môžete prečítať TU>>

VIDEO: Zdeněk Macura a Josef Rychtář sa pobili pred domom Ivety Bartošovej.

Rychtář sa pobil s Macurom pred Bartošovej domom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu