Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

FBI zverejnila fotky: Toto sú dvaja podozriví z výbuchov v Bostone!

FBI zverejnila snímky dvoch podozrivých Zobraziť galériu (8)
FBI zverejnila snímky dvoch podozrivých (Zdroj: SITA)

BOSTON - Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) zverejnil vo štvrtok fotografie dvoch podozrivých v prípade pondelkových explózií počas maratónu v Bostone a požiadal verejnosť o pomoc pri ich identifikovaní. Informovala o tom agentúra AP.

V prípade podozrivých ide o dvoch mužov, spresnila agentúra Reuters. Špeciálny agent FBI Richard DesLauriers na dnešnej tlačovej konferencii v Bostone upozornil, že podľa FBI môžu byť podozriví ozbrojení a extrémne nebezpeční.

Na zverejnených snímkach vidieť dvoch mladých mužov s batohmi, v ktorých mohli byť ukryté nálože, píše agentúra DPA. Jeden z dvoch podozrivých nechal svoj batoh na miestne jedného z dvoch výbuchov, spresnil DesLauriers. Muži mali na hlavách čiapky, jeden tmavej a druhý bielej farby.

Výbuchy v cieľovej rovinke bostonského maratónu si vyžiadali tri obete a vyše 170 zranených. Fotografie podozrivých páchateľov vo štvrtok zverejnili niekoľko hodín po tom, čo sa americký prezident Barack Obama spolu s manželkou Michelle zúčastnil na spomienkovej bohoslužbe za obete v katedrále v Bostone.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu